Εκκίνηση για την Ακαδημία του Α.Ο.Τρίκαλα-Οι νέοι προπονητές

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων, η πρώτη συγκέντρωση όλων των τμημάτων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Ο.Τρίκαλα. Πολλά παιδιά με τους γονείς τους βρέθηκαν στο στάδιο και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους υπευθύνους της ακαδημίας αλλά και το προπονητικό δυναμικό το οποίο θα στελεχώσει τη νέα αγωνιστική χρονιά τα τμήματα υποδομών.

Ο κ. Κώστας Φαμίσης ως διευθυντής της Ακαδημίας και ο κ. Γιώργος Στεφανής ως υπεύθυνος της ακαδημίας του ΑΟΤ ήταν από την πλευρά της διοίκησης στο στάδιο και ενημέρωσαν σχετικά τους γονείς αλλά και τα παιδιά. Επίσης και ο Δημοτικός σύμβουλος Άκης Αναστασίου .

2 (Αντιγραφή)

Οι προπονητές των τμημάτων της ακαδημίας του Α.Ο. Τρίκαλα για τη σεζόν 2014-2015 είναι οι παρακάτω:

 

Ηλικίες 6-8: Κώστας Γκαλέας

Ηλικίες 8-10: Βασίλης Μπαλλάς

Ηλικίες 10-12: Γιώργος Λουλές

Ηλικίες 12-14: Ντράγκαν Κνέζεβιτς

Ηλικίες 14-16: Γιάννης Παπαπαναγιώτου

 

3 (Αντιγραφή)

 

Οι πρώτες προπονήσεις θα γίνουν την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρες 4-6 μ.μ. και 6-8 μ.μ. στο γήπεδο Λογγακίου.

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου και ώρες 10-12 το πρωϊ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο ίδιο γήπεδο. Θα δοθεί στα παιδιά το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων.

4 (Αντιγραφή)

Γίνεται προσπάθεια να υπάρξει συνεργασία με τη ΣΕΦΑΑ ( ΤΕΦΑΑ) έτσι ώστε οι Ακαδημίες του Α.Ο. Τρίκαλα να χρησιμοποιήσουν τα εκεί γήπεδα καθώς ο χώρος όσο και η Σχολή μπορούν να δώσουν τα ανάλογα αποτελέσματα στα τμήματα υποδομής.

Η Ακαδημία του Α.Ο. Τρίκαλα εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρονιά.