Εκτός final 4 οι κορασίδες του Ασκληπιού

Παιχνίδι για την Φάση των 8 του Πρωταθλήματος Κορασίδων της Περιφέρειας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.), είχαμε το Σάββατο το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου, όπου η ομάδα του Κορασίδων του Ασκληπιού αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Φιλαθλητικού Λάρισας.

Σε ένα γεμάτο παιχνίδι από πλευράς πόντων, σετ και εναλλαγής στο σκορ, η ομάδα του Ασκληπιού δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Φιλαθλητικό με 3-2 σετ.

Μία ήττα που αποκλείει την ομάδα των Κορασίδων του Ασκληπιού από την συνέχεια της διοργάνωσης που είναι το Final 4 της Περιφέρειας.

Τα σετ: 24-26, 27-25, 25-18, 21-25, 13-15

ΦΙΛAΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΛΑΡΙΣΑΣ : (Βασίλεβα Σ. – Παπαδημητρίου Β.) Κουμπούρα Σ.,  Μπάλλα Σ.,  Μπουρλή Ι.,  Μητσογιάννη Δ.,  Γαλογαύρου Μ.,  Νιακοπούλου Α.(L),  Τζήκα Α.,  Σταμπουλή Ι.,  Γαλάνη Ι.,  Γαλάνη Ν.(L),  Κοντογιάννη Χ.,  Κουμπούρα Ι.,  Αναριαλή Μ.,  Μπίλλη

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : (Παναγιάρη Σ.) Γεωργίου Μ.,  Γατσά Ε.,  Τσιούκα Γ.,  Βράκα Ρ.(L),  Παπαθεοδώρου Ε.,  Χύτα Μ.,  Γεωργίου Σ.,  Βασιλοπούλου Δ.,  Γεωργάκη Ε.,  Χατζή Δ.,  Κωστοπούλου Φ.(L),  Αναστασίου Σ.,  Σκέμπι Β.