Τρεις αθλητές της Δήμητρας Απόλλων( Μπαλτάς γεν. 2003 , Κωστόπουλος γεν.2004, Πρεκατές γεν.2005) μετέβησαν στην Ιταλία από 20 μέχρι και 24 Ιανουαρίου συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο της ακαδημίας Νίκο Γιαγιάκο για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Virtus Entela στα τμήματα Κ17 , Κ16 και Κ15 αντίστοιχα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Η Entela είναι ομάδα που αγωνίζεται στην 2η επαγγελματική κατηγορία της Ιταλίας (Seria B) και δίνει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής της με μεγάλο δίκτυο σκάουτινγκ και επαγγελματική δουλειά κάτι που καθρεπτίζεται στον αριθμό τον ποδοσφαιριστών που παράγει και αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο . Η πόλη που εδρεύει η ομάδα είναι το Κιάβαρι με πληθυσμό 40.000 κατοίκων , βρίσκεται 45 λεπτά από το λιμάνι της Γένοβας και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής καλοκαιρινούς προορισμούς της Ιταλίας.
Το έμπρακτο ενδιαφέρον για τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές προέκυψε από τους αγώνες που παρακολούθησαν οι σκάουτερ της Βίρτους Εντέλα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μας για την οποία μόνο καλά λόγια μετέφεραν στην Ιταλία για τους χώρους και την επαγγελματική δουλειά που γίνεται.Τα έξοδα για τους δοκιμαζόμενους καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από την Ιταλική ομάδα .
Τα παιδιά άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στην Ιταλία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
Όποιες πάντως και να είναι αυτές σίγουρα μόνο καλό θα κάνει σε αυτά τα παιδιά η όλη εμπειρία σε τόσο νεαρή ηλικία.
Στον αγώνα Super League Κ15 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης είχαμε συνάντηση παλιών γνώριμων καθώς 3 παιδιά από τα φυτώρια της ακαδημίας μας αγωνίζονται στις συγκεκριμένες ομάδας. Ο Οργκίτο Ρούτσι αγωνίζεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ Παπαδημητρίου και Βαλινδράς φορούν τα χρώματα της Αρκαδικής ομάδας. Ο Οργκίτο ήταν ο νικητής στην άτυπη κόντρα μεταξύ τους αλλά αντίπαλοι ήταν μόνο για τα 80′ του αγώνα καθώς τα παιδιά είναι παιδική φίλοι και μεγάλωσαν μαζί στα γήπεδα της ακαδημίας μας διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις.
Η Οικογένεια της Δήμητρας Απόλλων εύχεται και στους τρεις υγεία και τύχη σε ότι και αν κάνουν στη ζωή τους .








