Εμπειρίες και όμορφες παραστάσεις για τα παιδιά του ΑΟΤ

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, η αποστολή της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, με τρία τμήματα (Κ 16, Κ 14, Κ 12) τους προπονητές τους, τους υπεύθυνους της Ακαδημίας και γονείς οι οποίοι ακολούθησαν την εκπαιδευτική-ποδοσφαιρική εκδρομή.

Δόθηκαν αγώνες με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Άρη (Μάλιστα η Κ16 είχε πιο δυνατό αντίπαλο καθώς ο Άρης έπαιξε με τμήμα Κ17) .Τα παιδιά του Α Ο Τρίκαλα, είχαν καταρχήν την ευκαιρία σε αγωνιστικό επίπεδο να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες απέναντι στις ομάδες του Άρη με στόχο μέσα από τέτοιους αγώνες να εξελίσσονται , να δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους, να βελτιώνονται . Και πάνω απ΄ όλα να ευχαριστηθούν αυτές τις ποδοσφαιρικές συναντήσεις .

Κατόπιν άπαντες παρακολούθησαν στο γήπεδο της Τούμπας, την αναμέτρηση για την Σούπερ Λιγκα, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός. Εκεί,  στο σχεδόν γεμάτο γήπεδο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, είχαν την ευκαιρία να δουν παιχνίδι πρώτης κατηγορίας αλλά και την ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Με αυτό τον τρόπο, η εκδρομή στην Θεσσαλονίκη  , ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο .  Ήταν μια όμορφη εμπειρία για όλους και τα παιδιά επέστρεψαν στα Τρίκαλα γεμάτα με ωραίες παραστάσεις.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, ευχαριστεί τον Άρη και τον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία τους στην Θεσσαλονίκη και τις επιχειρήσεις ΑΣΣΟΣ , BAKES N΄BARS , ATHLETIC PARK, για τις χορηγίες τους στην εκδρομή των παιδιών του συλλόγου.

Τα δύο μικρότερα τμήματα, Κ 8 και Κ 10, έδωσαν αγώνες το Σάββατο 10 Νοεμβρίου με την Δήμητρα στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας.