Εντυπωσιακό ! Δύο γκολ έχουν βάλει όλοι οι επιθετικοί του ΑΟΤ σε 14 ματς

Είναι πράγματι εντυπωσιακό το στατιστικό στοιχείο των αμιγώς επιθετικών παικτών του Α Ο Τρίκαλα στα μέχρι τώρα 14 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Έχουν σκοράρει όλοι μαζί 2 μόλις γκολ. Το ένα το έχει βάλει ο Καπός ο οποίος πλέον δεν παίζει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην Βέροια. Το άλλο σημείωσε ο Ζγκούρι.
Τα περισσότερα έχει ο μέσος Τόμιτς 4, τα 2 με πέναλτι. Τα υπόλοιπα γκολ της ομάδας έχουν σημειώσει οι : Bέρτζος, Κοτσώνης,Μιλοσάβλιεφ. Και το το ένα από τα 10 τέρματα (δεν υπολογίζεται το 3-0 άνευ με Αχαρναϊκό)  είναι αυτογκόλ του Βοσνακίδη στον αγώνα με την Σπάρτη σε προσπάθεια του αμυντικού Κοτσώνη. Η ομάδα σε 14 αγωνιστικές (υπάρχει και το άνευ με Αχαρναϊκό) έχει βάλει 10 γκολ και έχει δεχθεί 10. Δηλαδή στατιστικά δεν σκοράρει καν 1 γκολ ανά αγώνα. Ο αριθμός είναι 0.7 μέσο όρο γκολ σε κάθε ματς. Φυσικά , αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανοί οι επιθετικοί. Πρόκειται για την γενικότερη αγωνιστική λειτουργία της ομάδας στα παιχνίδια της. Δεν παράγει αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι το γκολ. Στο οποίο συμμετέχει όλη η ομάδα με τον τρόπο που παίζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη αγωνιστική περίοδο στα πρώτα 14 παιχνίδια ο Α Ο Τρίκαλα είχε σημειώσει 22 γκολ στο πρωτάθλημα, δηλαδή 12 γκολ παραπάνω απ΄ ότι φέτος στον ίδιο αριθμό αγώνων. Ενώ την περίοδο 2015-16 η ομάδα είχε σκοράρει 23 γκολ στις 14 πρώτες αγωνιστικές.