Εντυπωσιακό/ Με ομάδες σε Α και Β Εθνική από τον ίδιο σύλλογο τη νέα σεζόν τα Τρίκαλα στο γυναικείο

Εκπληκτική πορεία πραγματοποιούν φέτος τόσο η ομάδα γυναικών των Τρικάλων η οποία στην χειρότερη περίπτωση θα είναι 3η στην βαθμολογία της Α Εθνικής καθώς μένουν τέσσερις αγωνιστικές και να χαθούν όλα τα ματς που απομένουν η 3η θέση είναι εξασφαλισμένη στην καλύτερη σεζόν στην ιστορία της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Το εντυπωσιακό για τον Τρικαλινό σύλλογο είναι ότι οι Νέες Τρικάλων ομάδα που αποτελείται από τα κορίτσια της Ακαδημίας των Τρικάλων και είναι ουσιαστικά θυγατρικό τμήμα του συλλόγου έχουν εξασφαλίσει άνοδο από την Γ Εθνική στην Β Εθνική καθώς έχουν κάνει μέχρι τώρα εννέα σερί νίκες , απομένουν τρεις αγωνιστικές, έχουν μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και τη νέα περίοδο θα παίξουν στην Β Εθνική.

Πραγματικά αξιοζήλευτα πράγματα από τον σύλλογο των Τρικάλων στο γυναικείο ποδόσφαιρο τα οποία βέβαια δεν είναι τυχαία. Είναι προϊόν δουλειάς , ηθικής και υπομονής εδώ και κάποια χρόνια και με σταθερά βήματα έρχεται όλο αυτό με στήριξη κυρίως από τους γονείς και κάποιους χορηγούς και συνεχώς ανεβαίνει καθώς το γυναικείο ποδόσφαιρο ολοένα και κερδίζει νέο κόσμο και ενδιαφέρον, οι διεθνείς ομοσπονδίες δίνουν πλέον μεγάλη βάση με προγράμματα ανάπτυξης, υπάρχει αναπτυξιακό πρόγραμμα και στην ΕΠΟ , υπάρχουν κίνητρα για τις αθλήτριες με υποτροφίες ή και με μόρια για τις εξετάσεις . Οι κλήσεις στις Εθνικές ομάδες ολοένα και περισσότερων Τρικαλινών κοριτσιών είναι  ένα ακόμη δείγμα του τι ανοδική πορεία έχει πάρει το γυναικείο ποδόσφαιρο στην περιοχή μας. Τα κορίτσια δείχνουν τον δρόμο  με πολλά χαμόγελα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτού του υγιούς οικοδομήματος στον Τρικαλινό αθλητισμό.