Εντυπωσίασε ο ΣΟΑΤ με τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο Παίδων-Κορασίδων

Ο ΣΟΑΤ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στην Αθήνα στις 24-25-26 Νοεμβρίου και τα πήγε εξαιρετικά καθώς κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο, 2 Χάλκινα και 2 πέμπτες Θέσεις. 

Σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα με 1200 αθλητές από όλη την Ελλάδα που καταδυκνύει την δυναμική  του Ταεκβοντό και τον βαθμό δυσκολίας,οι αθλητές του ΣΟΑΤ διέπρεψαν για μια ακόμη φορά.
Αναλυτικά:
Πρωταθλητής Ελλάδας  ο Γιώργος Γεροβάϊος   με άνεση κερδίζοντας 5 αγώνες, αν και ο μικρότερος ηλικιακά. Παίζοντας εκπληκτικά άφησε όλους άφωνους με το θέαμα που πρόσφερε.
Ο Γεροβάϊος θεωρείται από τους ειδικούς ένα σπάνιο ταλέντο που θα αφήσει εποχή στο Ταεκβοντό και όχι μόνο στην Ελλάδα.
Χάλκινο  μετάλλιο ο Βασίλης Λόης  κερδίζοντας 4  αγώνες στην πιο γεμάτη κατηγορία με 85 αθλητές,χάνοντας στον ημιτελικό στην λεπτομέρεια με 2-1 αλλά έδειξε  την ποιότητα του και ότι θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.
Χάλκινο μετάλλιο  η Μαρία Τζέλη  στην πρώτη της εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Κερδίζοντας με εντυπωσιακό τρόπο τρεις μεγαλύτερες αθλήτριες,ηττήθηκε στον ημιτελικό λόγω απειρίας. Έδειξε όμως ότι και αυτή θα είναι η πρωταγωνίστρια τα επόμενα χρόνια και θα μας χαρίσει απίστευτες διακρίσεις.
Πέμπτη θέση για την  Ευαγγελία Τότσιου   και τον Δημήτρη Λόη    καθώς ηττήθηκαν οριακά και  στην λεπτομέρεια ,κερδίζοντας δύο αγώνες και έμειναν στην τιμητική 5η θέση.
Συμμετείχαν επίσης για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο οι Αζναουρίδης, Τζέλης και Κιουράς   με αξιόλογη εμφάνιση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γεννηθέντες 2003 λόγω της διάκρισης τους μοριοδοτούνται από την πολιτεία  για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Πλήρη ικανοποίηση για τους αθλητές μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σεβομενοι το ευ-αγωνιζεσθαι και το ειδικό βάρος του Συλλόγου σε ένα τόσο απαιτητικό Ολυμπιακό αγώνισμα.
Δηλώσεις του προπονητή Νίκου Παϊταρίδη: 
«Για μια ακόμη φορά είμαστε στην κορυφή με τα αποτελέσματά μας έπειτα από μια σκληρή και μεθοδικά προετοιμασία κατατάσσοντας τον ΣΟΑΤ ως έναν από τους κορυφαίους Συλλόγους Πανελληνίως. Οι αθλητές μας καταφέρανε να αποδείξουν ότι είναι από τους κορυφαίους. Εργαστήκαμε σκληρά, μεθοδικά ξεπερνώντας τα όρια και πετύχαμε. Η προπόνηση μας έχει υψηλούς στόχους γι αυτό έχει ένταση, πάθος και πολύ κούραση.Δεν είναι τυχαία η διαδρομή τόσα χρόνια βγάζοντας αθλητές σε κορυφαίο επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους γονείς και φίλους του ΣΟΑΤ για την στήριξη τους και ιδιαίτερα τους αθλητές μου που ξέρω παίζουν και για μένα. Θα είμαι πάντα ολόψυχα δίπλα τους, συνοδοιπόρος σε αυτό το δύσκολο μα και όμορφο ταξίδι»
Το ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές, διακριθέντες και μη, στους γονείς τους και τους εύχεται μεγαλύτερες διακρίσεις σε όλους τους τομείς στη ζωή τους.