Επανέναρξη προπονήσεων αγωνιστικών τμημάτων της ΓΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το αθλητικό σωματείο Γ Ε Α Τρικάλων με συνέπεια, υψηλό αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητα, ανακοινώνει την επανέναρξη των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου (αθλητές και αθλήτριες 13 ετών και άνω).

Παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου να βρίσκονται την Δευτέρα 25 Μαΐου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, για τον λόγο ότι θα δοθούν εξειδικευμένες οδηγίες προπόνησης και πληροφορίες από τους υπεύθυνους προπονητές για τη διασφάλιση της υγείας όλων, σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε η Γ.Γ. Αθλητισμού και ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θα λειτουργήσουν ολιγομελή τμήματα για την ασφάλεια και την αρμονική συνύπαρξη των παιδιών κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να μπορέσουν οι αθλητές και αθλήτριες να εισέλθουν στο στάδιο, υπάρχουν κάποιες ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ της οποίες έχει ανακοινώσει η Γ.Γ. Αθλητισμού:
1) Επίσκεψη σε Ιατρό Παθολόγο ή Παιδίατρο ο οποίος θα πρέπει να υπογράψει το ειδικό Έντυπο Ιατρικής Βεβαίωσης που απαιτείται
2) Συμπλήρωση από τους αθλητές και αθλήτριες του Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητή
Τα απαραίτητα έντυπα (Έντυπο Ιατρικής Βεβαίωσης – Φύλλου Ιατρικού Ιστορικού Αθλητή) καθώς και οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις νέες συνθήκες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση. Όποιος από εσάς επιθυμεί, μπορεί να επισκεφθεί και την ιστοσελίδα της Γ.Γ. Αθλητισμού για περαιτέρω ενημέρωση.
Κατά την έλευση τους, οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους συμπληρωμένα τα δύο πρώτα έντυπα. Επίσης για τη διασφάλιση των βασικών συνθηκών υγιεινής, οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντισηπτικά μαντηλάκια και υγρό, γάντια μιας χρήσης, και ατομική πετσέτα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους γυμναστές-προπονητές του Συλλόγου.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ
Ο/Η κάτωθι ιατρός……………………………………………………………………………………………..
εξέτασε τον/την …………………………………………………………….του…………………………
με ημερομηνία γέννησης…………………………………….., παρέλαβε το έντυπο ιατρικού
ιστορικού που συμπλήρωσε ο εξεταζόμενος και βεβαιώνει ότι κατά την ημέρα της
κλινικής εξέτασης …………/…………../2020 δεν εμφάνισε συμπτώματα πυρετού, βήχα,
δύσπνοιας, πονόλαιμου, κόπωσης, μυαλγίας, ανοσμίας.
Η παρούσα εκδίδεται για την είσοδο σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
Υπογραφή και Σφραγίδα Ιατρού
………………………….