Επέστρεψε από την Ρωσία η Κωνσταντίνα Τζέλη

Επέστρεψε από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Καζάν της Ρωσίας η Κωνσταντίνα Τζέλη η οποία  συμμετείχε ως μέλος της Εθνικής Ομάδας  χωρίς να τα καταφέρει να κατακτήσει μετάλλιο. 
Συγκεκριμένα η Τζέλη με πολύ καλή απόδοση κέρδισε σχετικά εύκολα την Πρωταθλήτρια Δανίας και στον δεύτερο αγώνα της με την δύο φορές  χρυσή Ολυμπιονίκη Jade Jones από την Αγγλία δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη. Η συμμετοχή της στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση ως μέλος της Εθνικής Ομάδας από μόνο του είναι τεράστια επιτυχία, αλλά είχε την χειρότερη δυνατή κλήρωση.Ο αγώνας της με την κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι μεγάλη εμπειρία μα και τύχη και τιμή ταυτόχρονα.

Ο Σικοβέλας στην Αυστρία

dav

Ο έφηβος Πρωταθλητής του ΣΟΑΤ Μιχάλης Σικοβέλας θα μεταβεί στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Ίνσμπουργκ για να συμμετάσχει στο φημισμένο διεθνές τουρνουά G1 Austrian Open 2018 στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που θα γίνει στην Βαρσοβία της Πολωνίας τον Οκτώβριο όπου θα συμμετάσχει εκπροσωπόντας τα ελληνικά χρώματα.
Συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα Τζέλη και καλή επιτυχία στον Μιχάλη Σικοβέλα για τις επιδόσεις τους, όπου τιμούν τον ΣΟΑΤ αλλά και τον Τρικαλινό Αθλητισμό στο διεθνές στερέωμα του αθλητισμού, και μόνο αισιοδοξία μας δημιουργούν για το μέλλον, και αποτελούν μαζί με τους άλλους Πρωταθλητές πρότυπο  για όλους τους μικρούς αθλητές μας.
Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών του ΣΟΑΤ.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στο προπονητικό τιμ και στις οικογένειες των αθλητών που στηρίζουν όλη αυτήν την προσπάθεια.