Έπαιξαν αγώνες οι μικροί της Δήμητρας Απόλλων

Ασταμάτητος ο αγωνιστικός ρυθμός και αυτό το Σαββατοκύριακο για τα περισσότερα γκρουπ των τμημάτων υποδομής της Δήμητρας Απόλλων. Το Σάββατο ταξίδεψε στα Τρίκαλα η αποστολή του Αλέξανδρου Κιλκίς με τρία τμήματα και αρκετούς γονείς που κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της πόλης και τα παιδιά έπαιξαν το μεσημέρι με αντίστοιχα τμήματα στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας. Την Κυριακή διοργανώθηκε μικρό Τουρνουά στις εγκαταστάσεις με τη συμμετοχή της Δήμητρας – Απόλλων, του Αλέξανδρου Κιλκίς και του Α Σ Μετέωρα ενώ στο Λογγάκι διεξήχθη στην κατηγορία Κ14 φιλικός αγώνας με την ΑΕΛ.

Πραγματοποιήθηκαν πολύ καλά και ανταγωνιστικά παιχνίδια, όλοι χάρηκαν το άθλημα του ποδοσφαίρου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την άνοιξη. Η Δήμητρα – Απόλλων ευχαριστεί τις παραπάνω Ακαδημίες για τη συμμετοχή αλλά και την ωραία ατμόσφαιρα όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν τα τμήματα υποδομής (αθλητές – προπονητές – παράγοντες – γονείς).

– Αυτό το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου η Δήμητρα – Απόλλων θα ταξιδέψει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ με τρία τμήματα  (Κ14, Κ13, Κ11) όπου το πρωί της Κυριακής θα παίξει στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα στις αντίστοιχες ηλικίες. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Ακαδημία θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης ενώ η αποστολή θα καταλύσει από το Σάββατο στη Γλυφάδα σε παραλιακό ξενοδοχείο.

Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ σίγουρα θα παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον τα παιχνίδια και θα κρατήσουν αρκετές σημειώσεις για αθλητές της Δήμητρας αφού ήδη στην Αθηναϊκή ΠΑΕ αγωνίζονται δύο δικά της παιδιά (Καλτσάς – Τσιαχματιώτης) στην κατηγορία Κ15.

  • Η Δήμητρα ευχαριστεί για την προσφορά και εύχεται κάθε επιτυχία στους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γερεντέ – Νικλητσιώτη – Πέρκα (Κ19 ΑΟΤ) – Κούρτη (Πηγή)
  • Επίσης, καλωσορίζει στην οικογένειά της τους ποδοσφαιριστές: Λαφαζάνη (Μετέωρα) – Τσιγαρίδα (Παλαμάς) – Γιαννακόπουλο (Κρύα Βρύση) και τους εύχεται επιτυχίες και ευτυχισμένες στιγμές στο καινούριο περιβάλλον τους.