Επειδή κάποιες ομάδες ήταν ανέτοιμες ανέβαλλαν την πρεμιέρα στο γυναικείο

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της ενημέρωσε τις ομάδες στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών ότι δεν θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά την Κυριακή 18/4. Μάλιστα είχαν οριστεί και διαιτητές για την Κυριακή 4 Απριλίου…

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:  “Σε συνέχεια αλληλογραφίας μας (έγγραφο ΕΠΟ 5734/29-03-2021) σας ενημερώνουμε, ότι κατόπιν πολλών αιτημάτων των ομάδων αναφορικά με την ελλιπή τους προετοιμασία, λόγω της πανδημίας covid-19 και των περιοριστικών μέτρων, όλοι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν την Κυριακή 04/04/2021, αναβάλλονται και ορίζονται εκ νέου την Κυριακή 18/04/2021. Παρακαλούμε τις ΕΠΣ των γηπεδούχων Σωματείων να ενημερώσουν σχετικά τους Παρατηρητές.»

(Στα Τρίκαλα πάντως, η ομάδα ήταν ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ από τότε που ξεκίνησαν οι προπονήσεις , έκανε αυτό που έπρεπε και άπαντες ανέμεναν με χαρά και ανυπομονησία την έναρξη , αλλά πέρασε η πρόταση ομάδων για αναβολή οι οποίες είχαν ελλιπή προετοιμασία όπως λέει και η ανακοίνωση.)

 

Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν μέσω social media προχώρησαν τα σωματεία που αιτήθηκαν την αναβολή του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ

Η ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 2 Απριλίου το μεσημέρι ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η απόφαση του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη που αφορουσε την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος Α Εθνικής κατηγορίας Γυναικών για 2 εβδομάδες.

Η πρόταση είχε υποβληθεί από την συντριπτική πλειψηφία των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα (15 από τις 21 και 1 δεν εξέφρασε άποψη, σε σύνολο 22). Χαιρετίσαμε την απόφαση αυτή του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των ομάδων, έλαβε υπόψιν του τις προτάσεις τους και άμεσα έλαβε αποφάσεις δείχνοντας μάλιστα τις ηγετικές του ικανότητες και στέλνοντας ανάλογα μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις.

Η κριτική είναι δεκτή από τον καθένα και προς όλους. Η εποικοδομητική κριτική επιβάλλεται και είναι υγιές φαινόμενο. Καταδικάζουμε όμως τις ύβρεις, τις προσβολές και την απαξίωση παραγόντων του ποδοσφαίρου, κυρίως όταν αυτές προέρχονται αβίαστα από ανθρώπους του χώρου.

Αυτές τις συμπεριφορές δεν θα τις προσπεράσουμε. Θα προσφύγουμε με κάθε μέσο και τρόπο, (ένδικο αν αυτό κριθεί αναγκαίο και απαραίτητο), σε όλους τους φορείς αθλητικούς και μη.

Φτάνει πιά ως εδώ!!

Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!

Την ανακοίνωση εξέδωσαν οι 15 πρόεδροι των παρακάτω ομάδων ποδοσφαίρου Γυναικών Α’ Εθνικής Κατηγορίας, οι οποίοι υπέγραψαν και την επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Θοδωρή Ζαγοράκη.

ΓΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΑΟ Ν.ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ , ΟΦΗ

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ, 

ΓΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ,  ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΠΟ

ΑΜΠΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΑΟ ΣΥΝ ΦΕΙΔΩΝ

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΓΠΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

 

womensfootball.gr