Στο γήπεδο της Πηγής προπονήθηκε η ομάδα των Τρικάλων ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα στην Καβάλα με τον τοπικό ΑΟΚ.
Δεν θα αγωνιστεί ο Τεγούσης ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να απουσιάσει από αυτό το παιχνίδι, ενώ εξέτισε την ποινή του ο Γιαννίτσης και επιστρέφει.
Σε σχολεία αντιπροσωπεία της Καβάλας
Μεγάλη σημασία δίνουν στον αγώνα και οι της Καβάλας και προσπαθούν να φέρουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν στο γήπεδο.
Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, μέλη της διοίκησης της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 τις σχολικές μονάδες του 1ου και 4ου Επαγγελματικού Λυκείου Καβάλας και του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Καβάλας του σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή του Περιγιαλίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο προπονητής και οι παίκτες του Α.Ο.Κ. αποθεώθηκαν από τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, έτυχαν πολύ θερμής υποδοχής από όλους τους οποίους προσκαλέσουν να παρακολουθήσουν το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ Τρίκαλα, το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020, στις 15:00, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Παράλληλα μοίρασαν μπάλες και στις τρεις σχολικές μονάδες και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στο μεγάλο ραντεβού με όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».







