Με επιτυχία η γιορτή ποδηλάτου

Η εκκίνηση δόθηκε, η πόλη μας γέμισε με αθλητές ποδηλάτες …!Σκοπός του ποδηλατικού συλλόγου Τρικάλων παραμένει η ανάπτυξη της ποδηλατικής αθλητικής δραστηριότητας, η επαφή των παιδιών με το μοναδικό άθλημα της ποδηλασίας μέσω του παιχνιδιού και φυσικά η ανάπτυξη της οδηγικής ικανότητας των νεαρών αθλητών.

Οι αθλητές, που πήραν μέρος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης , ήταν 67 από διάφορα σωματεία της  Θεσσαλίας και της  Μακεδονίας . Οι μικροί αθλητές των συλλόγων , πιστοί κάθε χρόνο στο ραντεβού τους με την εκδήλωση «Γιορτή ποδηλάτου 2018», έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πολλοί απ’ αυτούς προκρίθηκαν στα 4cross και όλοι τους μας πρόσφεραν ένα συγκλονιστικό θέαμα ταχύτητας και συγχρονισμού. Στον πεζόδρομο της Χατζηπέτρου οι μικροί φίλοι του ποδηλάτου, συμμετείχαν σε διάφορα παιχνίδια ισορροπίας με τα ποδήλατα τους , υπό την καθοδήγηση του Ζήση Σούλιου,(πρωταθλητή Ευρώπης και Βαλκανιονίκη). Επίσης οι νεαροί  φίλοι και αθλητές ποδηλασίας  είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν πολλά χρωματιστά ποδήλατα στα  πρόσωπα τους .Υπεύθυνη για το εξαιρετικό  face painting της εκδήλωσης  ήταν η Βάγια (η Κλόουν) που με τα πλούσια σχέδια της εμπλούτισε τις διάφορες δράσεις του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρικκαίων ,την διεύθυνση Τροχαίας Τρικάλων για την εξαιρετική συνεργασία τους, τους καταστηματάρχες του πεζόδρομου της Χατζηπέτρου, για την οικονομική υποστήριξη, τα εσώρουχα Κουτσάγια (κατάστημα εσωρούχων και λευκών ειδών)και τα οπτικά Διόραση (Βάια Μεσιακάρη ,Βάσω Αργυρούση )

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), STAVRAKIS (ελαστικά), ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), 3G (ψηφιακές εκτυπώσεις), ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Επίσης ευχαριστούμε το Ε.Κ.Α.Β και τον γιατρό αγώνα Γιώργο Βαρσάνη .

Ξεχωριστά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διάφορους φίλους του Ποδηλατικού Τρικάλων, χωρίς τη βοήθεια τους τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσε να συμβεί!

Η άθληση είναι παιχνίδι! Το παιχνίδι είναι άθληση!