Με επιτυχία το Meteora MTB Race – Βασίλης Ευσταθίου»

Με την συμμετοχή 300 ποδηλατών ορεινής ποδηλασία από όλη την χώρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην ευρύτερη περιοχή του Καστρακίου Καλαμπάκας και των Μετεώρων, ο αγώνας ποδηλασίας με την επωνυμία «2nd Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου» τον οποίο που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, με την συνεργασία της Περιφέρεια Θεσσαλιας Ενότητα Τρικάλων, του Δήμου Μετεώρων και την Cyclinghellas.gr.

Στόχος των διοργανωτών  είναι η καθιέρωση του αγώνα ως θεσμό για την περιοχή με Διεθνής συμμετοχές και σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

20
Τον αγώνα υποστήριξαν: η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας και ο Σύλλογος Δρομέων Καλαμπάκας Σ.Κ.Α.Μ., το ΕΚΑΒ, η Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμπάκας. Με τα πιο θερμά λόγια μίλησε για τον αγώνα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μετεώρων κ. Κώστας Ράντος ο οποίος σημείωσε πως ο Δήμος στηρίζει τις αθλητικές διοργανώσεις και επιθυμεί αυτές να γίνουν θεσμός για την περιοχή. Ευχαρίστησε του αθλητές που ήρθαν στην περιοχή για τον αγώνα και είπε πως είναι βέβαιος πως την επόμενη χρονιά οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.