Επιτυχίες αθλητών του ΣΟΑΤ στην Κύπρο

Η Ολυμπιονίκης μας Φανή Τζέλη απέδειξε στο πιο υψηλό επίπεδο ότι βρίσκεται στις κορυφαίες του κόσμου. Στον πρώτο της αγώνα απέναντι στην Χρυσή παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Αργυρή Ολυμπιονίκη από την Αμερική Zolotic κέρδισε εμφατικά με 12-2 εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Στον 2ο αγώνα κέρδισε την Ασπρογέρακα με το καθαρό σκορ 9-1. Στον ημιτελικό απέναντι στο Ν4 στον κόσμο Κροάτισα Glasnovic στα μισά του αγώνα με το σκορ 0-0 ένοιωσε τράβηγμα και αποφασίστηκε να σταματήσει για να προφυλαχτεί εν όψει συνέχειας βαθμολογούμενων τουρνουά.

Η Ευαγγελία Τότσιου αφού πέρασε μπάι τον 1ο αγώνα κέρδισε εύκολα τον 2ο μια αθλήτρια από Κύπρο και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στον ημιτελικό από την Ιταλίδα.
Πέμπτη θέση για την Κωνσταντίνα Τζέλη στην νέα της κατηγορία, έως 62, κερδίζοντας στον 1ο αγώνα την εξαιρετική αθλήτρια από Εθνική Ουγγαρίας  και ηττήθηκε πριν τα μετάλλια από την αθλήτρια της Εθνικής Βελγίου που έφτασε τελικό στις λεπτομέρειες. Απέδειξε ότι και στην νέα της κατηγορία θα πρωταγωνιστήσει. Επίσης αγωνίστηκε η Λίνα Σαρρή που προπονείται στον ΣΟΑΤ αφού σπουδάζει στην πόλη μας απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης από το Βέλγιο και ηττήθηκε οριακά πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση.
Εκτός των αγώνων  έγινε η μεγάλη τιμή να μας βραβεύσει το Δημοτικό σχολείο της Χοιροκοιτίας για το Ολυμπιακό Μετάλλιο.Οι μαθητές έκαναν ερωτήσεις στην Ολυμπιονίκη μας Φανή Τζέλη και της δώρισαν σκίτσα που έκαναν ειδικά γι αυτήν. Θύελλα συναισθημάτων όταν αντικρίσαμε μέσα στο σχολείο εικόνες από την εισβολή και παιδικά χαμόγελα για την επίσκεψη μας. Η φιλοξενία των αδερφών μας Κυπρίων ήταν συγκινητική και θα μας μείνει χαραγμένη στην μνήμη.