Επιτυχίες του ΣΟΑΤ στο διεθνές τουρνουά Αλβανίας

Στο πρωτάθλημα με την επωνυμία 3rd International Tirana Open 2014 συμμετείχαν 400 αθλητές από 41 συλλόγους 7 χωρών.Συμμετείχαν σύλλογοι από Αλβανία,Ελλάδα,Κροατία,Μαυροβούνιο,Κόσσοβο,Ιταλία,Βουλγαρία και έγινε ένα όμορφο πρωτάθλημα.

Ο ΣΟΑΤ συμμετείχε με 14 αθλητές και με 6 Χρυσά,2 Αργυρά και 2 Χάλκινα βγήκε 1ος Σύλλογος στην κατηγορία Παίδων.Συγκεκριμένα:

ΧΡΥΣΑ:

1)Εύα Παιταρίδου 2)Μιχάλης Σικοβέλας 3)Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος  4) Γιώργος Γεροβάιος 5)Γιώργος Αλεξίου 6)Φανή Τζέλη

ΑΡΓΥΡΑ

1)Χριστίνα Γεροκώστα 2)Σπύρος Κυριάκος

ΧΑΛΚΙΝΑ

1)Χρύσανθος Τσιούκας 2)Γιώργος Βαργιάμης

Επίσης αγωνίστηκαν οι  Ευθυμης Παλαυρας,Αναστάσης Παπακωνσταντίνου,Θανάσης Κατσακιώρης και Χριστόφορος Ξανθόπουλος.

 

Οι αθλητές του ΣΟΑΤ αντιμετώπισαν δυνατούς αντιπάλους και μετα από συναρπαστικούς αγώνες κατάφεραν να διακριθούν και μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες να δημιουργoύν ένα ωραίο κλίμα στο στάδιο πανηγυρίζοντας τις επιτυχίες τους και υψώνοντας της ελληνική σημαία. Μεγάλη επιτυχία , καλή εμπειρία, πολλά τα εφόδια για το μέλλον. Δεν περιγράφονται οι στιγμές που πέρασε η αποστολή, η οποία αναχώρησε την Παρασκευή 9-5-2014 και επέστρεψε την Δευτέρα 12-5-2014.Ο ΣΟΑΤ συνταξίδευσε με την ομάδα των Ιωαννίνων ΑΣ «ΖΗΚΟΣ» και την ομάδα ΑΣ Καρδίτσας.Επιβεβαιώθηκε η αγωνιστική εξελιξη των αθλητών του ΣΟΑΤ για ακόμη μια φορά με τα στελέχη του ΣΟΑΤ,Νίκο Παιταρίδη,Βασίλη Βαργιαμη και Αποστόλη Παλαυρα να καμαρώνουν για την άνοδο των αθλητων.Ο ΣΟΑΤ τα τελευταία χρόνια έχει μία σταθερή πορεία στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό και είναι πάντα μέσα στα μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό φανερώνει ότι δικαίως θεωρείται αθλητική δύναμη στο χώρο του Ταεκβοντό, προσφέρει έτσι στην αθλητική ανάπτυξη της περιοχής και έχει οδηγήσει τα παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Οι διοργανωτές που ήταν η Αλβανική Ομοσπονδία και ο Σύλλογος Top Gym Taekwondo Tirana ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τα Ελληνικά σωματεία και ιδιαιτέρως τον Νίκο Παιταρίδη που συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος.Η γειτονική χώρα είναι ακόμη αρκετά πίσω στο Ταεκβοντό αλλα κάνει βήματα προοδου.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.Επίσης ευχαριστεί τους φοιτητές-γυμναστες και βοηθούς στον ΣΟΑΤ Θανο Μητσιάκο και Χρήστο Δουβλαντώνη που ταξίδευσαν με την αποστολή και βοήθησαν στις επιτυχίες.Πιο πολύ όμως τους γονείς για την αμέριστη βοήθεια και εμπιστοσύνη τους στον Σύλλογο.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.