Επιτυχίες του ΣΟΑΤ στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Β.Ελλάδος έλαβε μέρος ο ΣΟΑΤ με 17 αθλητές και τα πήγε εξαιρετικά κατακτώντας 13 μεταλλια.Στο Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ(Ενωση Ταεκβοντο Β.Ελλάδος) συμμετείχαν 1100 αθλητές από 86 Σωματεία που καταδεικνύει το βαθμό δυσκολίας των συγκεκριμένων αγώνων.

Ο ΣΟΑΤ κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και πολλά μετάλλια αποδεικνύοντας σε μία ακόμη διοργάνωση τη δουλειά σε βάθος που γίνεται στον Τρικαλινο Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντο.

Συγκεκριμένα:

Χρυσά Μεταλλια : 1) Τζελη Κωνσταντίνα, 2)Λόης Θεοδόσης

Αργυρά  Μεταλλια: 1)Βαργιάμης Γιώργος, 2)Μπλέτσας Χρήστος

Χάλκινα Μετάλλια: 1)Γκίσιος Αναστάσης, 2)Σικοβέλας Μιχάλης, 3)Παιταρίδου Ευα, 4)Λόης Δημήτρης, 5)Αλεξίου Γιώργος, 6)Λουβιτάκης Γιάννης, 7)Τσιάμη Αρετή, 8)Τζέλη Φανή, 9)Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος.

Επίσης συμμετείχαν στην διοργάνωση οι Καλαπανίδας,Κυριακού,ΞανθόπουλοςΠαλαυρας με καλή απόδοση αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν μετάλλιο.

Το γεγονός που χαροποιησε τα στελέχη του ΣΟΑΤ είναι ότι οι μικρότεροι αθλητές,που χωρίς να έχουν τέτοιου είδους εμπειρία ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά,αφού διακρίθηκαν κερδίζοντας πολλούς αγωνες και κατακτώντας μετάλλια.Οι ποιο έμπειροι διακρίθηκαν με σχετική άνεση αφού είχαν αρκετούς αγώνες στα πόδια τους μιας και ο Σύλλογος συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις για τά ποιο έμπειρα παιδιά.

Για μια ακόμη φορά ο ΣΟΑΤ πιστοποιεί αγωνιστικά ότι δίκαια συγκαταλέγεται στα κορυφαία Σωματεία Ταεκβοντό στην Ελλάδα. Έχει επίσης καθιερωθεί ως ο πιο μαζικός φορέας στην Ελλαδα στο χώρο του Ταεκβοντό. Μέσα από τις τάξεις του έχει ανδρωθεί μεγάλος αριθμός παιδιών απ όλο τον Νομό, έχουν γυμναστεί σωστά ατσαλώνοντας την υγεία τους στην τόσο σημαντική παιδική και εφηβική ηλικία και έχουν διδαχθεί μέσα από τη φιλοσοφία του ταεκβοντό αξίες και σωστή συμπεριφορά.

Το ΔΣ του Συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο του ΣΟΑΤ συγχαίρει τους αθλητες του  και εύχεται να συνεχισουν την πορεια που εχουν χαραξει καθως ολοι στο συλλογο διαβλεπουν για αρκετα παιδια εξαιρετικη αθλητικη πορεια και ευχαριστεί και τους γονείς που βοήθησαν στην αποστολή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.