Επιτυχίες Tρικαλινών μαθητών στο Ατομικό Σκακιού Θεσσαλίας

Επιτυχίες των Tρικαλινών μαθητών στο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Θεσσαλίας.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή 17/03 στα Φάρσαλα, οι φετινοί μαθητικοί αγώνες σκακιού Θεσσαλίας, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά με το αγωνιστικό σκάκι και να το αγαπήσουν.

Αυτός άλλωστε είναι και ο κύριος χαρακτήρας των Μαθητικών Πρωταθλημάτων, δηλαδή πρώτα η συμμετοχή στη χαρά του παιχνιδιού και κατόπιν η οποιαδήποτε αγωνιστική επιτυχία και τα μετάλλια.

Οι Τρικαλινοί μαθητές που συμμετείχαν έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους και αναλογικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων ,πέτυχαν πολύ καλά πλασαρίσματα στην τελική κατάταξη κάθε τάξης, παίρνοντας ταυτόχρονα προκρίσεις για την τελική φάση του Πανελληνίου Μαθητικού Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Αθήνα το διήμερο Κυριακή και Δευτέρα 21-22/04/2019. Τα περισσότερα από αυτά ξεκίνησαν τη ενασχόλησή τους με το σκάκι , μόλις  πριν λίγους μήνες και η εξέλιξη τους είναι σημαντική.

Ενδεικτικά αναφέρουμε :
 Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ             2ος Γεν. Κατάταξης  Λαζαρίκος Μιχαήλ

ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ          7ος »          »               Καραγεώργος Αθανάσιος

2η μαθήτρια    Καραγεώργου Παναγιώτα
4η    »                Κουτσιανα Μαριάνα
5η  »                  Βουτσελά Ελευθερία

Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ            4ος  Γεν. Κατάταξης   Καρανάσιος Δημοσθένης

Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ            2η μαθήτρια Μαντζανα Κων/να
3η »               Βουτσελά  Γεωργία

Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ            2ος Γεν. Κατάταξης  Κωνσταντάκος Χρήστος

 

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων συγχαίρει όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα Θεσσαλίας , τους γονείς τους που τα έφεραν σε επαφή με το σκάκι και τα συνοδεύουν σε αγώνες ,καθώς και τους δασκάλους του συλλόγου μας ,

κ.κ. Βαλογιάννη Αθανάσιο και Τσιάρα Φώτη, που βοηθούν καθημερινά τους μικρούς σκακιστές στα τμήματα εκμάθησης της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων.