Επτά Τρικαλινές σε προεπιλογές στην Εθνική Κορασίδων/ Για σύλλογο πρότυπο κάνουν λόγο οι αντίπαλοι

Επτά Τρικαλινές αθλήτριες από την ομάδα Νέες Τρικάλων , πήραν κλήσεις για προπονήσεις με την Εθνική Κορασίδων. Θυμίζουμε ότι οι Νέες Τρικάλων είναι πρώτες και αήττητες στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής και η ομάδα αποτελεί τις υποδομές της γυναικείας ομάδας η οποία είναι 3η στην Α Εθνική. 

Πλέον , το Τρικαλινό γυναικείο ποδόσφαιρο είναι στην πρώτη γραμμή του αθλήματος στην χώρα και αυτό φαίνεται από την σπουδαία δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, την πορεία που κάνουν οι δύο ομάδες του σωματείου, αλλά και τις συνεχείς κλήσεις σε Εθνικές ομάδες.

Στις 23 Φεβρουαρίου, Σάββατο, να βρίσκονται στο Ενωσιακό γήπεδο στα Γιάννενα στις 11.30 οι κάτωθι:

Γεν. 2004

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΠΛΑΚΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γεν. 2005

ΚΑΡΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΤΣΟΓΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Τα καλύτερα λόγια από την Κηφισιά

Κερδίζει τον σεβασμό παντού ο σύλλογος γυναικών των Τρικάλων και το τμήμα υποδομής Νέες Τρικάλων. Μετά τον αγώνα στην Κηφισιά με τον Λεοντικό, η γηπεδούχος ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

» Tην 1η του ήττα στο Ζηρινείο γνώρισε χθες 17/02/2019 ο Λεοντικός από τις Νέες Τρικάλων με 1-2. Οι Νέες Τρικάλων προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με την Στεργιούλη ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 60ο λεπτό με την Τσόγκα. Για τον Λεοντικό μείωσε στο 82ο λεπτό η Βασιλική Παπαιωάννου. Οι Νέες Τρικάλων απέδειξαν ότι δικαία βρίσκονται στην 1η θέση του 3ου ομίλου αήττητες. Συγχαρητήρια στις Νέες Τρικάλων για την νίκη τους και στις παίκτριες και των 2 ομάδων για το πολύ ωραίο και καθαρό παιχνίδι που μας πρόσφεραν.

Το να έχουμε αντιπάλους σαν τις Νέες Τρικάλων μας γεμίζει χαρά, γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν το Ευ-Αγωνίζεσθαι σαν προτεραιότητα βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα αποτελέσματα και τις σκοπιμότητες. Ομάδες σαν τις Α Ο Tρίκαλα 2011 και Νέες Τρικάλων αποτελούν πρότυπο για εμάς και μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια. «