Το Ερασιτεχνικό και ο Α.Ο. Τρίκαλα σε έκθεση φωτογραφίας

Η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας – Μουσείο «Βασίλης Τσιτσάνης» και το Δήμο Τρικκαίων, παρουσιάζει έως την  Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 8 μ.μ., την Έκθεση Φωτογραφίας των μελών της, με τίτλο «Out of Center», στον 1ο όροφο του Μύλου Ματσόπουλου.
Μία Έκθεση, καρπός των αναζητήσεων και των θεμάτων με τα οποία ασχολήθηκε η ομάδα  όλη την προηγούμενη χρονιά. 15 φωτογραφικές αφηγήσεις, όπου ο καθένας  , παρουσιάζει μέσα από μια αλληλουχία εικόνων, τις σκέψεις και τις αναζητήσεις του πάνω στην αγαπημένη  Tέχνη, τη Φωτογραφία.

Στην Έκθεση, που επιμελήθηκε ο Θανάσης Σπανιάς, συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Θέμης Αθανασίου, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Ματίνα Γούναρη, Φώτης Κατσούλας, Γιώργος Κουβελάς, Ηλίας Κουτσογιάννης, Βασιλένα Μητσιάδη, Δημήτρης Μπουντούρης, Μαρία Νικητοπούλου, Σοφία Παπαστεργίου, Ανδρέας Πελεκάνης, Γιώργος Πούλιος, Σοφία Σδρένια, Θανάσης Τουφεξίδης και Βασίλης Τσιώλης.

Σε ενότητα της έκθεσης περιλαμβάνεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ο ιστορικός Α.Ο. Τρίκαλα ο οποίος συμμετείχε τη σεζόν που πέρασε σε αυτό. Ο Δημήτρης Μπουντούρης επιμελήθηκε το θέμα από τον αγώνα Α.Ο.Τρίκαλα-Ασκληπιός Πιαλείας στο γήπεδο Πυργετού για το τοπικό πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Μπουντούρης γεννήθηκε το 1983 και ζει στα Τρίκαλα. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με τη Φωτογραφία πρωτοασχολήθηκε στον Πολιτιστικό Όμιλο Φοιτητών του Πανεπιστημίου. Θεωρεί πως η Φωτογραφία, ως δημιουργική απασχόληση, λειτουργεί κυρίως ψυχοθεραπευτικά, τόσο ατομικά, αλλά κυρίως ομαδικά. Το θέμα: Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αποτελεί τον αγνό αιμοδότη του αθλήματος. Η ομάδα από την άλλη, το καμάρι των τοπικών κοινωνιών. Η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, ο Α.Ο. Τρίκαλα, διανύει τα τελευταία 4 χρόνια, τη δυσκολότερη περίοδο της 50χρονης ιστορίας του. Η φετινή χρονιά τον βρήκε στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, σε ένα ξεκίνημα επανόδου, διοικητικό και αγωνιστικό. Στιγμές της αγωνιστικής προσπάθειας, καταγράφονται μέσα από μία σειρά εικόνων ενός αγώνα. Στόχο έχουν την ανάδειξη, μέσα από μία καλλιτεχνική ματιά, την ευαισθητοποίηση και τη δραστηριοποίηση. Για το άθλημα, για την ομάδα. Θα μπορούσαν έτσι, να έχουν τίτλο «Goal/Στόχος: η (επ)άνοδος».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.