Έρχεται ο μικρός Σχορτσανίτης για τους Δαναούς Τρικάλων

    Πολύ κοντά σε συμφωνία έχει έρθει η ομάδα των Δαναών με τον Αλέξανδρο Σχορτσανίτη, αδελφό του πρωταθλητή Ευρώπης και Διεθνή Έλληνα μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι σχετικές επαφές με τον παίκτη να έρχεται στα Τρίκαλα για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Εκτός απροόπτου, θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας που θέτει πλέον πολύ υψηλό πήχη αλλά και ανεβάζει το επίπεδο του μπάσκετ συνολικά της Α1 ΕΣΚΑΘ.

    Ήδη με τις τελευταίες σημαντικές προσθήκες, το ρόστερ έχει ενισχυθεί με παίκτες που έχουν όλοι εμπειρίες από τις Εθνικές κατηγορίες, ενώ αναμένονται κάποιες κινήσεις ακόμη για εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών που θα έρθουν να κάνουν τη διαφορά. Από εκεί και πέρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας μέσα στον Αύγουστο με τον προπονητή Γιώργο Κουρμέτζα να καταστρώνει τα πλάνα του με βάση το νέο σημαντικό υλικό που έχει στα χέρια του.
    Ο Αλέξανδρος Σχορτσανίτης , ο 22χρονος ύψους 1,97 power forward, μικρότερος αδερφός του «Big Sofo.
    Ο Αλεξ, όπως και ο Σοφοκλής, γεννήθηκε στην Καβάλα και έμαθε μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη. Πρωταθλητής παίδων και εφήβων σε πανελλήνια πρωταθλήματα με τον «Μαντουλίδη» (02-06) έχει συμμετοχές και στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες (πρωτάθλημα Ευρώπης U16 το 2003 στην Ισπανία).

    Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.