Αισιοδοξία παικτών Θεσπρωτού για νίκη στα Τρίκαλα

Αισιόδοξες δηλώσεις για νίκη στα Τρίκαλα  έκαναν τρεις παίκτες του Θεσπρωτού. 

Χρήστος Κολλάς : Όσα ανέφερε ο σέντερ φορ του Θεσπρωτού που έχει σκοράρει 7 γκολ:
«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία του πρωταθλήματος, απέναντι στον πρωτοπόρο που από την αρχή έχει δείξει, μια σταθερότητα και δίκαια βρίσκεται στη θέση αυτή.
Θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς, αφού τα Τρίκαλα προέρχονται από ένα σερί δύο αποτυχημένων αποτελεσμάτων και θέλουν νίκη για να στεφθούν πρωταθλητές όσο γίνεται νωρίτερα. Απεναντίας εμείς παίζουμε έναν από τους πέντε τελικούς για να σώσουμε την κατηγορία, θεωρώ ότι η ομάδα μας με πολύ προσοχή, συγκέντρωση και παίζοντας έξυπνα, θα μπορέσει να κλέψει ακόμα και τους 3 βαθμούς, παρά τις απουσίες που θα έχουμε.
Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά η ομάδα αυτή έχει αποδείξει από την αρχή του πρωταθλήματος ότι είναι ικανή να καταπλήξει τους πάντες.
Εύχομαι να το κάνει ακόμα μια φορά και αύριο να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε. Αν όχι θα πρέπει να μείνουμε όρθιοι στα πόδια μας και να συνεχίσουμε αυτή την πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται εδώ και 7 μήνες. Ώστε με τη βοήθεια του Θεού να είμαστε εμείς αυτοί, που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος όταν θα κάνουμε ταμείο.

Τι ανέφερε ο Θανάσης Δημήτρουλας  : «Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.  Έχουμε δουλέψει και προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι του Σαββάτου και θα τα δώσουμε όλα για  ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να πετύχουμε τον στόχο μας.  Εξάλλου η ομάδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στα δύσκολα παιχνίδια μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.»

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Θεσπρωτού  Χάρη Μπίκα:

“Νομίζω η ομάδα μας είναι έτοιμη για να πάει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Σαββάτου στα Τρίκαλα . Πιστεύω πως παρά τις όποιες απουσίες που έχουμε λόγω τραυματισμών και τιμωριών η ομάδα μας θα τα δώσει όλα και είναι ικανή να πάρει αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Για να το πετύχουμε αυτό όμως πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι καθώς ξέρουμε ότι και το παραμικρό λάθος μπορεί να μας κοστίσει . Η ομάδα των Τρικάλων είναι μια πολύ καλή και πολύ έμπειρη ομάδα και όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε εκμεταλλευτεί τα λάθη μας και μας είχε κερδίσει .

Ελπίζω ότι με την απαιτούμενη συγκέντρωση και πίστη θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.”

ΠΗΓΗ theball.gr