Έβαλε ξεκάθαρο στόχο ανόδου ο Αμανατίδης

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Α Ο Τρίκαλα, Περικλής Αμανατίδης στην τρίτη κατά σειρά παρουσία του στον πάγκο της ομάδας των Τρικάλων. Μίλησε για ξεκάθαρο στόχο ανόδου στην Σούπερ Λιγκ 2, για το γήπεδο, για θέματα οργάνωσης και υποδομών , για προπονητικό κέντρο και για το ρόστερ και την φιλοσοφία.

Δήλωσε: » Ο στόχος θα είναι η άνοδος ξεκάθαρα. Χρειάζεται αγωνιστική οργάνωση. Το γήπεδο δεν είναι καλό, ελπίζεται ότι θα γίνει . Δεν υπάρχει προπονητικό κέντρο για τον Α Ο Τρίκαλα. Τώρα γίνεται από τον ερασιτέχνη και όταν αυτό γίνει , η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο. Δεν υπάρχουν τμήματα υποδομής στην ΠΑΕ, Κ15, Κ17, Κ19. Δεν υπάρχει ένα πλάνο. Στα Τρίκαλα, όλοι είναι με την ομάδα. Εσωτερικός εχθρός δεν υπάρχει . Για Τρικαλινούς παίκτες, θα έρθουν στην ομάδα και θα έρθουν αυτοί που θέλουν και όχι με το ζόρι. Για τον πρόεδρο τον κ. Αϊβάζογλου να πω ότι μόνος του κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Έχω πάει σε 9 ομάδες και έχω 9 ανόδους. Η πόλη πρέπει να ξανασηκώσει την ομάδα , να την απογειώσει με εγγυητή τον κ. Αϊβάζογλου. Η Κυριακή να ξαναγίνει ευχάριστη. Ο κόσμος να ξαναδεί καλό ποδόσφαιρο και νίκες. Αυτό θα προσπαθήσω.»

» Ζητάω ενότητα με όλους. Για τον ερασιτέχνη, οι άνθρωποι είναι πετυχημένοι στην δουλειά τους καταρχήν. Είναι κόσμημα , είναι πολυτέλεια να έχουμε δίπλα τέτοιους ανθρώπους. Στο μυαλό μου το έχω όλο σαν ένα. Ξέρω ότι αυτό το γήπεδο γεμίζει και στους παίκτες θα πω ότι εμείς θα τον φέρουμε πίσω. Υπάρχει ανταγωνισμός θα κυνηγήσουμε την πρώτη θέση.»

» Οδηγός μας ο στόχος της ανόδου. Παίκτες που θα έρθουν χωρίς βιασύνη, προσωπικότητες που αντέχουν τον ανταγωνισμό και ταλαντούχοι και τρικαλινοί. Το θέμα είναι ποιος θα θέλει να αντέχει σε αυτήν την πίεση που θα είναι μεγάλη. Συγκέντρωση στον στόχο και με αυτή την φιλοσοφία θα βαδίσουμε. Θα δούμε ξανά την ομάδα να πρωταγωνιστεί.»

Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία γιατί δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Στην στελέχωση του προπονητικό τιμ να ξέρετε ότι  συνεργάζομαι με τους καλύτερους.»

Τον Περικλή Αμανατίδη παρουσίασε ο πρόεδρος της ομάδας, Ηλίας Αϊβάζογλου, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα με τον κ. Αμανατίδη και τον κ. Σαμολαδά που τον πλαισιώνει, θα έχει επιτυχίες ενώ δήλωσε επίσης ότι για τυχόν παρεξηγήσεις ή μικροδιαφορές, είμαστε εδώ με κλειστά μικρόφωνα να τα συζητήσουμε. Είπε επίσης ότι κόντρα στις φήμες που ήθελαν τον Αϊβάζογλου μακρυά από τον Α Ο Τρίκαλα, η απάντηση λέγεται Αμανατίδης. «Επιδίωξή μας είναι να ξανακάνουμε τον ΑΟΤ μεγάλο. Πάμε να δούμε αν μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε» επισήμανε ακόμη ο κ. Αϊβάζογλου.