Εξετάζει έδρα και το στάδιο Τρικάλων ο Α Σ Μετέωρα

Τοποθέτηση για το θέμα του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Καλαμπάκα έκανε στο Meteora24.gr ο Πρόεδρος της ομάδος των Μετεώρων κ. Αθανάσιος Θώμος.

Ο κ. Θώμος μίλησε για το σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα και τόνισε πως έπειτα και από την σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Τρίτης 7/8 στο Δημαρχείο Καλαμπάκας με την Δημοτική Αρχή, άπαντες αντιλήφθηκαν το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με τον χλοοτάπητα του γηπέδου.

«Η αντίληψη του μεγέθους του προβλήματος που υπάρχει, δρομολογεί τις εξελίξεις για το θέμα και φυσικά τη διάθεση όλων να βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση» είπε ο κ. Θώμος.

Η διάθεση να βρεθεί λύση στο θέμα είναι δεδομένη και εξετάζονται αυτή την στιγμή διάφορες λύσεις. Πάντως ως ομαδα δεν μπορούμε να πάμε να παίξουμε σε  κάποιο άλλο γήπεδο πέραν της φυσικής έδρας μας. Ούτε στο Ελευθεροχώρι, ούτε στο Νεοχώρι,  ούτε πουθενά.

Για ένα δυο παιχνίδια ίσως στο στάδιο των Τρικάλων για παράδειγμα,  αλλά όχι για κάτι μόνιμο. Αυτό το έχουμε αποφασίσει και θα το τηρήσουμε. Δεν μπορώ να κατεβάσω την ομάδα στην Γ Εθνική δίχως αυτή να αγωνιστεί στην έδρα μας. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Εκτιμώ όμως ότι με καλή διάθεση εκ μέρους όλων, λύση θα βρούμε και η ομάδα θα αγωνιστεί στην φυσική της έδρα».