Έξι χρυσά η ΑΕΤ στην τεχνική κολύμβηση

Έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών της Τεχνικής Κολύμβησης πρόσθεσε η αγωνιστική ομάδα της Α.Ε.Τ. στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος κατηγοριών  Τεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη το διήμερο 17-18 Μαρτίου στο φιλόξενο κολυμβητήριο Ιωαννίνων. 

Αναλυτικά τέσσερις κολυμβητές-τριες της ομάδας – αφού έπιασαν τα όρια που έχουν θεσπιστεί από την ΚΟΕ – αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος, στο οποίο έχουν το δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι σύλλογοι από τη Θράκη έως τη Θεσσαλία, και ουσιαστικά αποτελεί το δεύτερο μεγάλο αγώνα της χρονιάς μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών που διοργανώνεται κάθε Ιούλιο.

Αν και διανύουμε το δεύτερο χρόνο λειτουργίας του τμήματος οι επιτυχίες των παιδιών μας έρχονται η μία μετά την άλλη, δικαιώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι έστησαν με μεγάλο κόπο το τμήμα της τεχνικής κολύμβησης, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε πολλούς αθλητές της ομάδας να διακριθούν σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και το πιο σημαντικό να πάρουν την έξτρα μοριοδότηση για τις Πανελλήνιες εξετάσεις στη Γ΄ Λυκείου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρωταγωνίστρια των αγώνων ήταν η Λιάκου Κλειώ η οποία κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα τρία αγωνίσματα  που συμμετείχε (50m -100m -200 m Ελεύθερο με διπλά πέδιλα)κάνοντας το ιδανικότερο ξεκίνημα στην παρθενική της εμφάνιση.

Η Γεροβάϊου Έλενα κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια (50m -100m Ελεύθερο με διπλά πέδιλα)συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις από την περσινή χρονιά ενώ ο Γιαννακός Χαράλαμπος κατέκτησε δύο πέμπτες θέσεις στην παρθενική του εμφάνιση.

Εκεί όμως που πρέπει να σταθούμε είναι το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η σκυταλοδρομία της ομάδας 4 Χ 100m Ελεύθερο με Διπλά  Πέδιλα ΜΙΧ ( δύο αγόρια – δύο κορίτσια) με χρόνο που αποτελεί τον δεύτερο καλύτερο της χρονιάς στην κατηγορία τους. Τα παιδιά που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο είναι η Λιάκου Κλειώ, Γεροβάϊου Έλενα, Γιαννακός Χαράλαμπος και  Κουτσάγιας   Ευγένιος, οι οποίοι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και με αλλεπάλληλα ατομικά ρεκόρ κέρδισαν την πρώτη θέση.

Τέλος να δώσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στους γονείς των παιδιών για την στήριξή τους, καθώς και στους προπονητές του συλλόγου Κλωτσοτήρα- Καΐκη Βάνα, Καραΐσκο Γιώργο, Σταύρου Βασίλειο και Ξάνθη Σοφία για την εξαιρετική τους δουλειά.