Φιλική ήττα Διγενή από Α.Ο. Σελλάνων

Δύο νεοφώτιστες ομάδες της Γ΄Εθνικής, ο Διγενής Νεοχωρίου και ο Α.Ο. Σελλάνων Προαστίου αναμετρήθηκαν σε φιλικό ματς προετοιμασίας στην Οιχαλία.
Η ομάδα του Προαστίου κέρδισε με 1-0 με σκόρερ τον Κοντό στο 65΄. Για τον Διγενή ήταν το δεύτερο φιλικό για την ομάδα του Προαστίου Καρδίτσας το πρώτο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 62΄με τον Ξανθόπουλο σε ένα διώξιμο της μπάλας από την άμυνα η οποία με την βοήθεια και του αέρα βρήκε οριζόντιο δοκάρι. Στο 75΄ο Διγενής είχε την  ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Κυριτσόπουλος έδιωξε στην γραμμή την προσπάθεια με κεφαλιά του Τσικρικά.

Διγενής (Θεοδώρου): Σταμέλος, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Νάκου Χ., Γιαννούλας, Γκάμπας Χ., Μακρής, Μπασιάκας, Νασιακόπουλος, Τσικρικάς.

 Έπαιξαν και οι: Χασιώτης, Νάκου Δ., Γκουλιώνης, Γκάμπας Δ., Τασούλας, Νικόλαρος, Γιώτας, Βλησσάρης, Νταής, Αμπαδιωτάκης, Γκαγκαστάθης.

Α Ο Σελλάνων ( Καλογεράκης): Παπαποστόλου, Μετούσι, Βουτσελάς, Αρχοντής, Κούρκουλας, Χάδιαρης, Φακίτσας, Θεοδωρόπουλος, Μπακρατσάς, Μερεντίτης, Μαρούδας.

Έπαιξαν και οι: Τσιμουράκος , Νταφόπουλος, Κυριτσόπουλος, Καραγκούνης, Γιαγιάκος, Ξανθόπουλος, Κοντός, Νικολάου, Δανιήλ, Ζαραμπούκας, Παπαδημητρόπουλος  Παπαδημητρίου, Νταλούμης.,