Φοβερά πράγματα-Πρόστιμο 10.000!ευρώ στον ΑΟΤ για τους πανηγυρισμούς στο γκολ της νίκης με Πιερικό

Ένα απίστευτο πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για τον αγώνα με τον Πιερικό,ύψους 10.000 ευρώ για είσοδο λέει οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Τι να πει κανείς για όλα αυτά που συμβαίνουν στις ομάδες και τιμωρούνται άδικα και με τέτοια εξοντωτικά πρόστιμα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς. Η αλήθεια είναι ότι δεν συνέβη το παραμικρό και οι φίλαθλοι απλά πανηγύρισαν το γκολ της νίκης με τους παίκτες στα κάγκελα του σταδίου οι μεν από μέσα και οι δε απ΄έξω. Η ΠΑΕ των Τρικάλων θα ασκήσει έφεση είναι δεδομένο για αυτή την απόφαση.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τη χρηματική ποινή 10.000€ (αγώνας 15.12.21 με ΠΑΕ Πιερικός).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ την χρηματική ποινή α) 1000€ για παράβαση άρθρου 15 παρ3α του Πειθαρχικού Κώδικα και β) 1000€ για παράβαση του άρθρου 10 παρ 1δ και 11 του Π.Κ., ήτοι συνολική χρηματική ποινή κατά συγχώνευση 1500€. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο Π. ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1δ και 11 παρ 2 του Π.Κ.. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Π.ΜΑΡΤΣΟΥΚΟ χρηματική ποινή 2.500€ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες (αγώνας 15.12.21 με ΠΑΕ Καραϊσκάκης).