Γέμισε η πόλη ποδήλατα/ Επιτυχημένος ο ποδηλατικός γύρος

Με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Χατζηπέτρου εκεί όπου πριν πολλά χρόνια διεξάγονταν τα «θρυλικά’ Χατζηπέτρεια και κάποιος πρέπει να αναβιώσει αυτή τη μεγάλη αθλητική μαζική εκδήλωση που γινόταν στα Τρίκαλα , πραγματοποιήθηκε για 18η χρονιά ο ποδηλατικός γύρος της πόλης των Τρικάλων.

Οι συμμετοχές ήταν πολλές και 400 ίσως και περισσότεροι Τρικαλινοί μικροί και μεγάλοι έλαβαν μέρος γεμίζοντας την πόλη ποδήλατα. Την διοργάνωση είχαν από κοινού ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ο Πρωινός Λόγος, ο Δήμος Τρικκαίων και η Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων.

Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας.Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μλουζάκια και έπαινοι και στους νικητές για άνδρες και γυνάικες αναμνηστικά έπαθλα. Στο τέλος κληρώθηκαν 5 ποδήλατα τα οποία έλαβαν πέντε τυχεροί του ποδηλατικού γύρου. Τιμήθηκε επίσης ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ ΑΣκληπιός στην ποδηλασία, γιατρός, Ιγνάτιος Κατσένης.

Στην κατηγορία Ανδρών πρώτος τερμάτισε  ο Αθ. Ανδρέου που έβγαλε την διαδρομή σε 15.12. Την 2η θέση κατέλαβε ο Ευθ. Ζουλιανίτης, ενώ στο τρίτο σκαλί ανέβηκε ο Στεφ. Κουτελίδας.

Στην κατηγορία των γυναικών η πρωτιά πήγε στην Μαρία Χρυσόμαλλου που σημείωσε επίδοση 17.30. Δεύτερη ήταν η Ευαγγελία Κατσάρου και τρίτη η Τσιάντα  Ελένη.

Δείτε 112 φωτογραφίες του ποδηλατικού γύρου:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.