Γενική συνέλευση ο Ερασιτέχνης για την ανδρική ομάδα του ΑΟΤ σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση

Πραγματοποιήθηκε συμβούλιο του Ερασιτέχνη και συζητήθηκε το θέμα της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έγιναν επαφές τόσο με τον Χρήστο Γιαλιά όσο και με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για να δουν οι άνθρωποι του ερασιτέχνη αν υπάρχει ενδιαφέρον από τους δύο επιχειρηματίες για την ομάδα.
Αρνητική ήταν η απάντηση του κ. Γιαλιά καθώς τα χρέη που θα βαρύνουν τον σύλλογο σε περίπτωση επανόδου στη επαγγελματική κατηγορία και που άλλοι τα δημιούργησαν, δεν είναι διατεθειμένος να τα αναλάβει.
Από την πλευρά του κ.Πλεξίδα υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά υπό άλλες προϋποθέσεις και όχι με τα χρέη που βαρύνουν την υπάρχουσα ΠΑΕ.

Ο Ερασιτέχνης θα πάει σε μια γενική συνέλευση μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα και εκεί θα τεθούν τα δεδομένα που υπάρχουν, θα γίνουν οι προτάσεις και θα αποφασιστεί από τα μέλη τι ακριβώς θα προκύψει για το μέλλον της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα και οι πιθανότητες καθόδου της ομάδας στη Γ Εθνική.
Ο ΑΟΤ βρίσκεται και πάλι στην ίδια αφετηρία όπως πριν από εννέα χρόνια όπου η ομάδα έπαιξε στην Γ Εθνική , ανέβηκε στην επαγγελματική Β Εθνική με την σημαντική συνδρομή και βοήθεια του Ερασιτέχνη, football league και Super League 2, αλλά βρίσκεται μέσα σε λίγα χρόνια ξανά στα ίδια προβλήματα…

Ότι και να γίνει πάντως με την ανδρική ομάδα , η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της έχοντας πλέον και τις δικές της εξαιρετικές προπονητικές εγκαταστάσεις στο νέο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας…