Γεωργιάδης-«Στόχος μας η νίκη στα Τρίκαλα»

Για την αυριανή (Τετάρτη 24/11, 15.00 ) αναμέτρηση στα Τρίκαλα αναφέρθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης που όπως τόνισε στόχος είναι να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα:
«Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και ιστορική ομάδα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και αυτή την φορά να πάρουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε αυτή την φορά να δείξουμε περισσότερο αποφασιστικότητα , ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες μας»

Ο Μάριος Κωστούλας σχολίασε στο Iraklis FC ,την αναμέτρηση της Τετάρτης :
«Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ αξίζαμε κάτι περισσότερο, όμως μείναμε στην ισοπαλία. Η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πετύχει ακόμα νίκη και μετράμε τρεις ισοπαλίες. Επόμενος αντίπαλος τα Τρίκαλα που είναι μια σοβαρή ομάδα και ειδικότερα μέσα στην έδρα τους. Θέλουμε σε κάθε αναμέτρηση να είμαστε βελτιωμένοι και να αποφεύγουμε τα λάθη. Χρειαζόμαστε μια νίκη ψυχολογίας και θέλουμε να τη πετύχουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και κάθε αγώνας θα είναι και μια μάχη. Είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»