Για την Γαλλία αναχωρεί ο Νίκος Ζέγκλης

Μετά την επιτυχή ένταξη του στην ομάδα της Γαλλικής Ομάδας U.C. AUBENAS που βρίσκεται Νότια της Γαλλίας, ο συμπολίτης μας ποδηλάτης αναχωρεί την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου από το Αεροδρόμιο των Αθηνών με τελικό προορισμό την Μασσαλία.

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία έρχεται  να προστεθεί  για τον Τρικαλινό αθλητισμό και την Ποδηλασία, να εντάσσεται αθλητής ποδηλάτης σε ομάδα του εξωτερικού.

Εκτός από τον συμπολίτη μας ποδηλάτη Νίκο Ζέγκλη στην ομάδα θα είναι οι Sam Allen 24 χρ. Βρετανός ,Josten Vaidem 20χρ. Εσθονος , Adam Kordus 22χρ. Πολωνός ,και ο περσινός Πρωταθλητής των Νέων U 23Φαραντακης Στέλλιος που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά.

Η πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα θα είναι στις 14-15Φεβρουαρίου το Tour de l’Ardeche Meridionale 2015.

Ο διεθνής ποδηλάτης θα παραμείνει  έως τον Σεπτέμβριο στην Γαλλία που θα συμμετέχει σε πολλούς αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος, με μοναδική επιστροφή στην Ελλάδα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου 2015 το καλοκαίρι.

Ο αθλητής δήλωσε : Τώρα μέσα από αυτή την ομάδα μού δίνεται η ευκαιρία να ανταγωνιστώ σε ένα  υψηλότερο οργανωτικά ποδηλατικό επίπεδο αγώνων και θα προσπαθήσω τόσο ατομικά αλλά και ομαδικά να έχω αποτελέσματα με την νέα μου ομάδα την AUBENAS

Τον αθλητή συγχαίρουν και του εύχονται καλή ποδηλατική αρχή στην νέα  του ομάδα στην Γαλλία όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του Νομού μας , ο Ποδηλατικός Όμιλος Ιπποκλής Τρικάλων και ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ασκληπιός.