Γράφας: » Έχω να κάνω με ανθρώπους νοικοκύρηδες»

Ο Θωμάς Γράφας μίλησε για τη νίκη του Α Ο Τρίκαλα κατά του Ηροδότου και αναφέρθηκε και στην επιστροφή του :«Χαίρομαι που επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Σήμερα ήταν μονόδρομος η νίκη, το παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες. Μεγαλύτερη σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί από την εικόνα της ομάδας. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Κατά διαστήματα ήμασταν καλοί,  πρέπει όμως να μεγαλώσουμε την διάρκεια που παίζουμε καλά. Τακτικά αντιμετωπίσαμε καλά τον αντίπαλο καθώς ξέραμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του. Είναι ένα υπερπολύτιμο τρίποντο,  μας περιμένει δουλειά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, η νίκη είναι σκαλοπάτι για την συνέχεια».

Για το γεγονός ότι επέστρεψε αν και παραιτήθηκε τόνισε: «Παραιτήθηκα μετά από μία στιγμή  φόρτισης.  Η καινούργια διοίκηση  και ο κ. Αιβάζογλου μου έδωσαν όμως να καταλάβω ότι έχω να κάνω με ανθρώπους με όρεξη, με νοικοκύρηδες και αυτός ήταν ο λόγος που επέστρεψα. Αν θα προκύψει κάτι άλλο στην συνέχεια δεν το ξέρω».

Προανήγγειλε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ την μεταγραφική περίοδο ενώ για την αλλαγή της ψυχολογίας των παικτών είπε: «Όταν υπάρχει αλλαγή συνήθως είναι ευεργετική.  Οι αλλαγές και στο κομμάτι των πληρωμών άλλα και σε κάποια οργανωτικά θέματα έπαιξαν ρόλο στους αθλητές».

Φουτσίνι ( προπ. Ηροδότου) 

«Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την νίκη. Ήρθαμε για βαθμό ή βαθμούς αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Δεν είχαμε την ίδια εικόνα με το προηγούμενο παιχνίδι. Από αύριο δουλειά για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλους, ο Ηρακλής έχασε σήμερα,  εμείς κερδίσαμε τον Εργοτέλη».

Tσιάρας (παίκτης ΑΟΤ)

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε καλά προετοιμασμένοι όπως μας ζήτησε ο προπονητής μας και τελικά πήραμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια.  Έχουμε ανάγκη από βαθμούς και η νίκη αυτή ήταν μία καλή τόνωση της ψυχολογίας μας. Σίγουρα η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό βοήθησε και θέλω να πιστεύω ότι όλα τα παιδιά κατάλαβαν την σοβαρότητα της κατάστασης. βγάλαμε αντίδραση και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια».