Οι διαιτητές για το ΑΟΤ-Ολυμπιακός Βόλου

Περνάει στην ιστορία ο αγώνας του ΑΟ Τρίκαλα με τη Νίκη Βόλου καθώς δεν υπάρχει και πολύς χρόνος από τον ερχόμενο αγώνα που είναι την Κυριακή 16/1 στις 14.45 με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 14η αγωνιστική και η ομάδα των Τρικάλων οφείλει να κοιτάξει πως θα κερδίσει τον προσεχή αγώνα.

Με εμφανίσεις πάντως σαν την σημερινή στο Πανθεσσαλικό,τα πράγματα είναι δύσκολα. Η ομάδα βέβαια έχει μείνει από παίκτες, καθώς ο κορωνοϊός και θέματα τραυματισμών δεν επέτρεψαν να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές όπως οι Κουσκουνάς και Νιάρος καθώς η ομάδα δεν έχει βάθος στο ρόστερ και χρειάζεται ενίσχυση. Ενώ οφείλει να λύσει το θέμα που προέκυψε και έχει «μπλοκ» στις μεταγραφές, έτσι ώστε να υπογράψουν και να δυναμώσουν την ομάδα παίκτες ικανοί καθώς κάποιοι από αυτούς όπως οι Λώττας,Μπενίτεζ και Ρόα,Ντίαζ, προπονούνται και περιμένουν να δουν αν θα γίνουν τελικά παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα.

Τον αγώνα ΑΟ Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή 16/1, στις 14:45, θα διευθύνει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Μπαλιάκας και Κωνσταντίνος Πραχάλης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Αλάμπεης (Αθηνών), ενώ παρατηρητής του αγώνα ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας).