Οι δηλώσεις Παπαδόπουλου μετά το Παναχαϊκή-ΑΟΤ 1-1

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στο τέλος του ισόπαλου αγώνα με τα Τρίκαλα, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι και πως δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση καθώς βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη αγωνιστική.

 

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ενώ μπήκαμε μπροστά στο σκορ και ήταν όλα καλά για είχαμε ένα ανεξήγητο άγχος που μας έκανε να μείνουμε αρκετά πίσω. Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις εκτός από μία στατική, ήταν ισορροπημένο. Είναι ανεξήγητο γιατί έχουμε τόσο άγχος σαν ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Ήταν μία δύσκολη πρεμιέρα για όλους. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας, θεωρώ ότι πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το παιχνίδι και σιγά σιγά θα βρίσκουμε ρυθμό και θα είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Είμαστε μία ομάδα που ξέρει που είναι και τους στόχους της και με υπομονή, δουλειά, πίστη θα κατακτήσουμε αυτά που θέλουμε»

Σε ερώτηση για τους παίκτες που έμειναν εκτός ενδεκάδας και τις αλλαγές:

«Λόγοι τακτικής ήταν. Μιλάμε για αρχή του πρωταθλήματος και παίκτες που δεν έχουν ρυθμό. Πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα. Ήταν καθαρά θέμα τακτικής. Εκτός του Μπάτροβιτς που είχε ένα χτύπημα που νομίζω να μην είναι κάτι σοβαρό».

Για το αν η οπισθοχώρηση στο τελευταίο μισάωρο ήταν θέμα τακτικής: 

«Δεν ήταν θέμα τακτικής. Μόνοι τους γύρισαν. Μετά την αλλαγή σχηματισμού ήμασταν πιο επιθετικοί. Το θέμα είναι ότι είδα ένα άγχος στην ομάδα μας. Ψυχολογικά θα βοηθήσουμε τους παίκτες για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δεν ήταν κάποια εντολή, ήταν αυθόρμητο αυτό που έκαναν οι ποδοσφαιριστές».

Αν περιμένει περισσότερες φάσεις επιθετικά:

«Αυτό θέλουμε να κάνουμε, να έχουμε επιθετική ομάδα. Το βλέπω στις προπονήσεις αυτό, αλλά δεν το είχαμε δει με αντίπαλο. Έχουμε δουλέψει στο επιθετικό κομμάτι, αλλά παίζει και ο αντίπαλος. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύουμε την ομάδα και πρώτος εγώ».

Τι σημαίνει το 1-1:

«Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Βλέπω απογοήτευση. Το πρωτάθλημα το κερδίζεις στο τέλος όχι την πρώτη αγωνιστική».

ΠΗΓΗ sportfmpatras