Η εκτίμηση του προπονητή των Μετεώρων Ν.Μανούρα για κλήρωση και μετάθεση έναρξης

Ο προπονητής των Μετεώρων Νίκος Μανούρας, για την μετάθεση έναρξης του πρωταθλήματος και την κλήρωση των αγώνων της Γ Εθνικής, μας τόνισε τα παρακάτω:

Για την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος : Είναι κάτι το οποίο περιμέναμε να πάει λίγο πίσω το πρωτάθλημα, αλλά όχι 21 μέρες όπως έγινε, από 20 Σεπτέμβρη που ήταν η αρχική ημερομηνία σε 11 Οκτώβρη. Δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό μας, καθώς θα δουλέψουμε αυτές τις εβδομάδες σαν να είναι εβδομάδες πρωταθλήματος, με έναν αγώνα την εβδομάδα, καθώς ήδη σήμερα κιόλας έκλεισα φιλικά για το επόμενο διάστημα μέχρι και την έναρξη πρωταθλήματος, με τη Δήμητρα Απόλλων για 19 του μήνα, με τον Ατρόμητο Παλαμά στις 27 και την Καρίτσα στις 3 Οκτώβρη. Θα βοηθήσει αυτό να ενσωματωθούν ακόμα καλύτερα και τα παιδιά που αποκτήθηκαν τώρα

Για την κλήρωση : Ξεκινάμε με εντός έδρας αγώνα με τον Α Ο Σελλάνων μία έμπειρη ομάδα που έχει σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στη Γ Εθνική. Είναι μια ομάδα όμως απρόβλεπτη αυτό το διάστημα, καθώς χθες άλλαξε διοικητικό σχήμα και μπήκαν νέα στελέχη και γίνονται πιο δυνατοί , όπως άλλαξε και ο προπονητής. Μένει να δείξουμε στο γήπεδο, ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και να πάρουμε τους 3 βαθμούς, ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα την χρονιά και σε εντός έδρας παιχνίδι μάλιστα. Η ομάδα φέτος έχει εμπειρία που θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά τις ιδιαιτερότητες κάθε αγωνιστικής και κάθε αντιπάλου. Εύχομαι υγεία στους ποδοσφαιριστές μου και να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον στόχο της παραμονής στη Γ Εθνική.