Η ΕΠΟ ζητά συνάντηση για να ξεκινήσουν Super League 2 και Football League

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. αναφορικά με την ολιστική μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, την οποία κατάρτισαν οι FIFA/ UEFA, και εκπρόσωποί τους παρουσίασαν  σε ειδική τηλεδιάσκεψη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Γραμμένος υπογράμμισε ότι «επόμενο βήμα είναι το Ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να ζητηθεί συνάντηση με την Πολιτεία με αίτημα την έναρξη των πρωταθλημάτων των Super League 2 και Football League. Οριστικά στην Cosmote το Κύπελλο Ελλάδας (2020-21).

Στη σχετική ανακοίνωση, όπως αυτή έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρεται:

«Η Ε.Ε. αποφάσισε:

– Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

– Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21».