Η τηλεδιάσκεψη της φουτμπολ λιγκ αποφάσισε νέα τηλεδιάσκεψη/ Πιθανή η τελική διακοπή για την σεζόν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/5  τηλεδιάσκεψη των ομάδων της φουτμπολ λιγκ.

Για άλλη μια φορά δεν βγήκε κάποιο συμπέρασμα με τα δεδομένα να παραμένουν στάσιμα. Έτσι, οι ομάδες θα ξανακάνουν τηλεδιάσκεψη, μάλλον την Τρίτη 2 Ιουνίου.
Την Παρασκευή, υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Στην επιφάνεια βγήκε νέο σενάριο από την Σούπερ Λιγκ 2 για άνοδο 8 ομάδων από την φουτμπολ λιγκ στην δεύτερη κατηγορία, ενώ ο πρόεδρος της διοργανώτριας δήλωσε ότι μπορεί η πρόταση να είναι να ανέβουν 4 ομάδες από την δεύτερη κατηγορία στην πρώτη.  Στην Σούπερ Λιγκ 2 γίνονται μόνο ατομικές προπονήσεις και οι ομάδες είναι σε αναμονή αν θα συνεχιστεί αυτό το πρωτάθλημα ή όχι.

Προτάθηκε ακόμη  να αυξηθούν οι ομάδες τόσο στη Σούπερ Λίγκα 2 όσο και στη Football League. Γενικά δεν υπάρχει ενιαία γραμμή , ενώ είναι πολύ δύσκολο να περάσει  πρόταση για πρωτάθλημα δύο ομίλων στην Σούπερ Λιγκ 2 , καθώς από την μια  δεν δέχονται οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2, ενώ για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν αλλαγές και από την ΕΠΟ, που δεν είναι εύκολο να τις εγκρίνει.
Στην φουτμπολ λιγκ, η ομάδα του Α Ο Τρίκαλα, δεν είναι αντίθετη στο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα καθώς απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές .
Οι υπόλοιπες ομάδες δεν δείχνουν διάθεση να ξαναγίνουν οι αγώνες αν και μπήκε στην συζήτηση το υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθηθεί για να ξαναρχίσουν προπονήσεις και αγώνες. Όμως τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα για τους περισσότερους συλλόγους, οπότε πάμε μάλλον για οριστική διακοπή της φετινής σεζόν.
Οι περισσότερες ομάδες  προτείνουν να επικυρωθεί η βαθμολογία αλλά να μην υπάρξουν υποβιβασμοί. Πως θα γίνει όμως αυτό χωρίς υποβιβασμούς και  πόσοι θα ανέβουν εκτός από Τρίκαλα και Ιωνικό για να διαμορφωθούν οι κατηγορίες της Σούπερ Λιγκ 2 και της φουτμπολ λιγκ της νέας σεζόν;  Αυτό που διαφαίνεται είναι ότι δύσκολα θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και τα Τρίκαλα θα αναμένουν τις τελικές αποφάσεις για το πως θα διαμορφωθεί η Σούπερ Λιγκ 2 στην οποία θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο.