Ιδανικό φινάλε για τους Ερασιτέχνες ΑΟΤ/ΑΕΤ 6-3 τον Άρη Αγίας Μονής

Με 4 γκολ του ταλαντούχου επιθετικού Ηλία Τσαρούχα ο οποίος έφτασε τα 24 στο πρωτάθλημα, η ερασιτεχνική ΑΟΤ/ΑΕΤ συνέτριψε με σκορ 6-3 τον Άρη Αγίας Μονής στο γήπεδο Πηγής, στον τελευταίο αγώνα της Α ερασιτεχνικής για την φετινή περίοδο.

Τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν οι επίσης ταλαντούχοι μέσοι Γκάτης και Ευθύμης Αλεξίου. Εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σε αυτό το ματς από τους νεαρούς ελπιδοφόρους και εξελίξιμους παίκτες της ερασιτεχνικής ομάδας του Α Ο Τρίκαλα (η πλέον νεανική ομάδα της κατηγορίας καθώς δεν υπήρχε παίκτης άνω των 18 ετών) οι οποίοι πήραν τις εμπειρίες τους στο πρωτάθλημα της πρώτης τοπικής κατηγορίας ενώ τερμάτισαν στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 45 βαθμούς και 60-54 τέρματα και προπονητή τον Παναγιώτη Γκένα.

Από την διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΤ, Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την φετινή συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους σε προπονήσεις και αγώνες και στον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Γκένα.

Ερασιτεχνική ΑΟΤ/ΑΕΤ(Π. Γκένας) : Κουτσάγιας, Πούλιος, Σκαρλέας, Τεντολούρης, Τζιάννης, Δρόσος, Τζάρντο, Γκάτης, Αλεξίου Ευθ., Ζάρρας, Τσαρούχας.
Αγωνίστηκαν και οι Γκούμας-Σαμαράς-Νίκας.