Εισήγηση να ανέβουν και οι 8 πρώτοι της Γ Εθνικής

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τη Δευτέρα (25/5), τέθηκε το ερώτημα αν υπάρχει σκέψη για αγώνες μπαράζ μεταξύ των οχτώ πρωτοπόρων της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα προβιβαστούν στη Football League. Οι ομάδες είναι οι : Πανσερραϊκός-Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός-Α Ε Ποντίων Κοζάνης-Καλλιθέα-Ρόδος-Αστέρας Βλαχιώτη Λακωνίας-Επισκοπή Ρεθύμνου.

Το συγκεκριμένο σενάριο διακινήθηκε από μερίδα του διαδικτυακού Τύπου, ωστόσο από την ΕΠΟ ξεκαθάρισαν πως όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έχουν λήξει και υπάρχει η εισήγηση να ανέβουν και οι οχτώ πρώτοι της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο, οριστική απόφαση, για το πόσες ομάδες θα ανέβουν από τη Γ’ Εθνική και πόσες θα πέσουν, δεν πάρθηκε, διότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα γίνει αναδιάρθρωση στη Super League 2 και στη Football League.

Σε ό,τι αφορά στις ομάδες που θα υποβιβαστούν, φαίνεται πως φαβορί είναι η πρόταση να πέσουν αυτές, που είχαν μαθηματικά ήδη υποβιβαστεί όταν έληξαν τα πρωταθλήματα, δεν είχαν δηλαδή ελπίδες σωτηρίας.

 soccerplus