Εισηγήθηκε η φουτμπολ λιγκ στην ΕΠΟ να παίξουν ο 11ος και ο 12ος στην Σούπερ Λιγκ 2-Καλή είδηση για τον ΑΟΤ

Το ΔΣ της Football League εισηγήθηκε στην ΕΠΟ να παίξουν στη Super League 2 ο 11ος και 12ος εάν αποφασιστεί αύξηση των ομάδων σε 14. «Στη νέα Football League ο 13ος και 14ος».

Τις αποφάσεις της ΕΠΟ σχετικά με τον αριθμό των ομάδων της νέας Super League 2 αναμένει η Football League. Είναι πιθανό αυτός να αυξηθεί από 12 σε 14 και η τελική απόφαση θα παρθεί στις 22 Μαΐου στο ΔΣ της Ομοσπονδίας. Τα μέλη της Ένωσης Β’ Εθνικής στο ΔΣ της Τετάρτης (15/05) εξέφρασαν σαφή θέση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που βρέθηκε στο συμβούλιο, εστάλη έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο εισηγούνται οι δύο πιθανές κενές θέσεις να καλυφθούν από τον 11ο και 12ο της βαθμολογίας της Football League.

Μάλιστα, η Ένωση Β’ Εθνικής στο έγγραφό της αναφέρει ότι σε μία τέτοια περίπτωση τα κενά που θα δημιουργηθούν στη νέα Football League μπορούν να αναπληρωθούν από τον 13ο και 14ο της βαθμολογίας, ώστε και τα τρία επαγγελματικά πρωταθλήματα να γίνουν με 14 ομάδες.

Αυτή τη στιγμή στις θέσεις 11-12 βρίσκονται οι Ηρακλής, Α Ο Τρίκαλα και στις 13-14 οι Ηρόδοτος, Αιγινιακός. Ωστόσο, η επικύρωση για τις θέσεις 11-16 δεν έγινε για να μην υπάρξει οποιοδήποτε κώλυμα στην περίπτωση που η Ε.Ε. της ΕΠΟ υιοθετήσει την πρόταση της λίγκας.