Ιστορική πρώτη νίκη για τον μπασκετικό ΑΟΤ

Στο πρώτο στην ιστορία της επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος, η ομάδα μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα , επικράτησε με σκορ 53-42 του Γ Σ Σοφάδων, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της Θεσσαλικής περιφέρειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ   ΕΔΩ 

Τον αγώνα παρακολούθησαν πάρα πολλοί Τρικαλινοί φίλαθλοι στο Δημοτικό κλειστό οι οποίοι έδειξαν την διάθεση τους να στηρίξουν τη νέα μπασκετική ομάδα του ΑΟΤ.
Στο αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι είχε άγχος, αλλά οι παίκτες της ομάδας βρήκαν τον τρόπο ακόμη και όταν η ανταγωνιστική ομάδα των Σοφάδων πλησίασε το σκορ , να έχει το πάνω χέρι και να κερδίσει το πρώτο της παιχνίδι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα: 14-3, 20-15, 40-29, 53-42

Α Ο Τρίκαλα (Γιάννης Τσίμας): Λεπενιώτης 13 (1), Γκαντιάς 8 (1), Πατιτάκης 2, Τόλλιος, Απέργης 8, Ούτος 3 (1), Μπέφας 5 (1), Μερίτσης, Βήττας 2, Διαλεσιώτης, Φούντας 12 (1)

Γ Σ Σοφάδων (Σπύρος Παππάς): Βαϊόπουλος, Σκούμας 2, Εκιζόγλου, Βούλγαρης 7, Παπαϊωάννου 16 (1), Γεωργάκης 2, Ζωϊτσάκος 5, Γούλας 1, Παπαδημητρίου, Μουταρέλος, Σφεϊκος 10.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΑ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πολυπληθείς Τρικαλινούς φιλάθλους οι οποίοι προσήλθαν στο Δημοτικό κλειστό στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος της νεοσύστατης ομάδας, δείχνοντας από την αρχή ότι θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε. Η δυναμική αυτού του συλλόγου με τον κόσμο μαζί , φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι.