Οι θέσεις των Τρικαλινών ομάδων αν διακοπούν Γ Εθνική-Γυναικεία-Ερασιτεχνικά

Αν γίνουν πραγματικότητα τα όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και αναμένοντας την οριστική απόφαση της ΕΠΟ, σε περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή στα Πρωταθλήματα Γ Εθνικής, Ερασιτεχνικά και γυναικεία, τότε οι θέσεις των Τρικαλινών ομάδων έχουν ως εξής:

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Θα υποβιβαστούν τόσο ο Διγενής Νεοχωρίου ο οποίος είναι προτελευταίος στον 3ο όμιλο με 22 βαθμούς όσο και ο Α Σ Μετέωρα που είναι στην 10η θέση με 28 βαθμούς. Σύμφωνα με την προκήρυξη υποβιβάζονται οι ομάδες από την 9η θέση και κάτω. Εκτός αν υπάρξει αναδιάρθρωση και αλλαγές στην κατηγορία και έχουμε άλλα δεδομένα.

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η Φήκη έχει 66  βαθμούς ,  το Καστράκι 63   . Δεν έχει διεξαχθεί ο αγώνας του Β γύρου των δύο ομάδων , ενώ στο πρώτο ματς είχε κερδίσει η Φήκη με 2-1. Αν σταματήσει το πρωτάθλημα , την άνοδο παίρνει η Φήκη σε περίπτωση που ισχύσει η βαθμολογία όταν και μπήκε «λουκέτο».
Αν παραμείνουν 18 οι ομάδες και πέσουν Μετέωρα και Διγενής, θα υποβιβαστούν 5 ομάδες οι Πηγή, Δροσερό Μουριά, Ριζαριό, Μεγαλοχώρι, Ταξιάρχες.

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Θα πάρουν την άνοδο από τον Α όμιλο ΑΕΤ Κηπακίου και Αχιλλέας Μπάρας και από τον Β όμιλο Θεόπετρα και Βαλτινό, αν ισχύσει ότι θα ανέβουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο.

ΚΥΠΕΛΛΟ

Άγνωστη η τύχη του τελικού Διγενής Νεοχωρίου-Α Ο Καλυβίων. Η ΕΠΟ πάντως ανέβαλλε επ αόριστον τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας Άρης-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένοι για να διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Απριλίου.

Α ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ομάδα των Τρικάλων θα τερματίσει στην 4η θέση της Βαθμολογίας με 23 βαθμούς.

Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι Νέες Τρικάλων θα τερματίσουν στην 5η θέση με 18 βαθμούς.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16

Η Δήμητρα Απόλλων θα πάρει την 1η θέση με 31 βαθμούς έναντι 28 της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα και της Ακαδημίας1.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ14

Η Δήμητρα Απόλλων την 1η θέση με 36 βαθμούς, έναντι 33 της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα.

Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν σε περίπτωση επαναλαμβάνουμε οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων και να ισχύσουν οι Βαθμολογίες ως είχαν πριν την διακοπή, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να μην ισχύσει τίποτα και να ακυρωθεί η σεζόν, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να ισχύσει με ανόδους και υποβιβασμούς. Οπότε αναμένουμε τις επίσημες αποφάσεις της ΕΠΟ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.