Ήττα ο Ασκληπιός από τη Νέα Γενεά

Για την 9η αγωνιστική στη Α2 Βόλει γυναικών, η ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων γνώρισε την ήττα στο Ασβεστοχώρι από τη Νέα Γενεά με σετ 3-0. (25-15, 25-23, 25-15).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ναύαρχο Βότση, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της στο Ασκληπιό.
Έπαιξε όσο και όπως χρειαζόταν για να πάρει ακόμη μια νίκη.Ο Ασκληπιός αντέδρασε μόνο στο δεύτερο σετ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και δικαιολογημένα ήρθε η ήττα από έναν καλύτερο αντίπαλο.
Μια ήττα η οποία πρέπει να ξεχαστεί, πολύ γρήγορα, γιατί ακολουθεί μια σειρά από κρίσιμους αγώνες, με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο (παραμονή) και θα πρέπει να κατακτηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι βαθμοί ώστε να μην κινδυνεύσει στη συνέχεια αλλά και να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.
 Ν.Γενεά :Ηλιάδη-Μάνου, Κοσμά, Πείου, Κοντονάσιου, Λάππα, Ρεπανίδου, Μπουρλή, Παλτιμσίογλου(λ), Φαλιάγκα, Σταυρίδη, Φίλια, Λάιου, Παπαφωτίου, Παπαζογλου(λ).
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Βασίλεβα):Λάιου, Σκέμπη, Γεωρργοπύλου, Κοτσίρα(λ), Βουλγαράκη,Χατζηχριστοδούλου, Βογιατζόγλου, Γεωργίου, Σούλκο, Ταρατόρα, Τζίκα.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λαγκαδάς-Ναύαρχος Βότση 0-3
Ελασσόνα-Πρωταθλητές Πεύκων 0-3
Καβάλα-Δράμα 3-0
Νίκη Αλεξ/πολης-Ε Α Λάρισας 3-0
Σταυρούπολη-Α Σ Γιάννενα 3-2
Ρεπό Ελπίς Αμπελοκήπων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗ 23
2 ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ 22
3 ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 20
4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ 19
5 ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 17
6 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 12
7 Ε Α ΛΑΡΙΣΑΣ 11
8 ΚΑΒΑΛΑ 11
9 Α Σ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 10
10 ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 8
11 ΛΑΓΚΑΔΑΣ 3
12 ΔΡΑΜΑ 3
13 ΕΛΑΣΣΟΝΑ 3

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(8/12)

Γ Σ Δράμας- Α Σ Γιάννενα
Πρωταθλητές Πεύκων-ΑΣΚ Λαγκαδά
Α Ο Καβάλας-Νίκη Αλεξ/πολης
Ναύαρχος Βότση-Ε Ο Σταυρούπολης
Α Σ Ασκληπιός-Ένωση Ελασσόνας
Ρεπό Νέα Γενεά