Βαριά τιμωρία έπεσε στην ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων καθώς τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Πανιώνιο τα έγραψαν οι διαιτητές. Επιβάλλεται στην ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΕ:
α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη διαφημιστικών πινακίδων) πρόστιμο 1.000,00€ και
β) για επεισόδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο εάν ο αγώνας δεν διακόπηκε οριστικά λόγω του επεισοδίου αυτού, ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 2.500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 14-2-2015.
Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στις 2 Μαρτίου και ώρα 16.30 δεν θα έχει θεατές, εκτός αν η έφεση που θα ασκήσουν τα Τρίκαλα γίνει δεκτή.
Επίσης, απορρίπτεται η ένσταση της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ, για το κύρος του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, της 14-2-2015, ως απαράδεκτη.




