Κάρτες πέναλτι παίκτες προπονητές στην πρώτη τετράδα της football league

Oλοκληρώθηκε και η 19η αγωνιστική στην football league. Δύο ομάδες πλέον δεν παίζουν , ο Εργοτέλης και ο Ολυμπιακός Βόλου. Οπότε για παραμονή παίζονται άλλες δύο θέσεις.

Για την άνοδο, οι δύο πρώτοι θα πάρουν απ΄ευθείας το εισιτήριο για την Σούπερ Λιγκ. Από την πρώτη τετράδα ομάδων η μόνη ομάδα που δεν άλλαξε προπονητή από την αρχή της περιόδου είναι η Λάρισα. Τους περισσότερους προπονητές άλλαξαν τα Τρίκαλα.

Τις περισσότερες κίτρινες έχει η Λάρισα. Τις περισσότερες αποβολές η ίδια ομάδα. Τα περισσότερα πέναλτι έχει κερδίσει η Κέρκυρα. Κανένα πέναλτι δεν έχει κερδίσει η Λάρισα.

Από την Κέρκυρα και τα Τρίκαλα πέρασαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές.

Λάρισα: Κίτρινες 58, Αποβολές 5, Πέναλτι 0, παίκτες 32 συνολικά από την αρχή της περιόδου ((συμμετοχή είχαν οι 25), προπονητής Ντόστανιτς.

Κέρκυρα: Kίτρινες 50, Αποβολές 2, Πέναλτι 6 (μπήκαν τα 4), παίκτες 37 από την αρχή της σεζόν (συμμετοχή είχαν οι 30), προπονητές Διγκόζης, Βοσνιάδης.

Απόλλων Σμύρνης: Κίτρινες 47, Αποβολές 3, πέναλτι 3 (μπήκαν όλα), παίκτες 33 από την αρχή της σεζόν ( συμμετοχή είχαν οι 28), προπονητές Βοσνιάδης, Τεννές.

Α.Ο.Τρίκαλα: Κίτρινες 46, αποβολές 2, πέναλτι 5 (μπήκαν τα 3), παίκτες 37 από την αρχή της σεζόν ( συμμετοχή είχαν οι 32), προπονητές Βαζάκας, Παναγόπουλος, Μαραντάς, Ψιμουλάκης.