Κέρδισε η ανδρική του Ασκληπιού στη Β΄Εθνική/ Η δράση στα υπόλοιπα τμήματα

 Άλλη μια νίκη για τους άνδρες με 3-0 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Γ.Σ. Δεσκάτης μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Νίκη και για τις Παγκορασίδες Β΄ στον Παλαμά επί της τοπικής ομάδας με 3-1, ενώ με ήττα  από τον γειτονικό ΣΠΑΚ έκλεισαν τη χρονιά οι παίδες.

Χωρίς να συναντήσουν  ιδιαίτερη δυσκολία οι άνδρες του Ασκληπιού επιβλήθηκαν στο ΕΑΚ Τρικάλων του Γ.Σ. Δεσκάτης με 3-0 προσθέτοντας άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα. Απομένει ακόμα ένα παιχνίδι για να κλείσει η χρονιά, με την Αργώ εντός έδρας. Την άνοδο στην Α2 Εθνική έχει πάρει η ΕΑ Λάρισας με τον Ασκληπιό να τερματίζει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα σετ 25-16,  25- 13,  25-20

Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Βήττας Ι. Ντούλας Χ. Αναγνώστου Π. Βαρδούλης Ι. Βήττας Σ. Βαϊόπουλος Β. Λιανός Α. Αμύρωτος Χ. Γούλας Ε. Τσιγαρίδας Λ.

Γ.Σ. Δεσκάτης (Τσιάκαλος Γ.) Κίτσιος Κ. Ντάβαρος Γ. Δρούμπουρας Ι. Τσιάκαλος Γ. Χατζηζήσης Ν. Μιχίδης Ι. Γκακτζής Α.

 

Πρωτάθλημα παίδων

Ασκληπιός-ΣΠΑ Καρδίτσας 1-3

7 (Αντιγραφή)

            Δεν τα κατάφεραν οι παίδες απέναντι στον γειτονικά ΣΠΑΚ γνωρίζοντας την ήττα την τελευταία αγωνιστική της της 1ης φάσης του πρωταθλήματος της Περιφέρειας. Το παιχνίδι είχε τυπικό χαρακτήρα μια και η ομάδα της Καρδίτσας είχε πάρει την πρόκριση απ΄ την προηγούμενη αγωνιστική. Παρ΄ όλο που φέρανε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1 αυτό δεν είχε συνέχεια με την ομάδα της Καρδίτσας να παίρνει τελικά την νίκη με 3-1.

Τα σετ  17-25,  25-22,  19-25,  20-25

Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Βαρδούλης Ι. Τσιγαρίδας Λ. Γεωργίου Η. Αναγνώστου Π. Ψαρρής Θ. Γραβάνης Α. Σταφυλάς Ν. Ντούλας Χ. Βήτας Ι. Βήττας Σ. Θάνο Μ.

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄

Τιτάνες Παλαμά-Ασκληπιός 1-3

8 (Αντιγραφή)

  Άλλη μια νίκη για τις μικρές του Ασκληπιού. Επιβλήθηκαν εκτός έδρας των Τιτάνων Παλαμά με 3-1. Παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πολύ καλό volley κατάφεραν να πάρουν άλλη μια νίκη δείχνοντας για άλλη μια φορά την ποιότητά τους.

Τα σετ  12-25,  9-25,  25-21,  10-25

Τιτάνες Παλαμα (Καπνιά Ε.) Μιχοπούλου Χ. Τσίρα Κ. Μιχοπούλου Χρ. Πατούκη Ε. Νταντάλια Χ. Ξένου Χ. Κωσταρέλλου Σ. Σκέντου Ν. Παπαδοπούλου Μ. Πέτρου Μ. Γκούλιου Β. Παπαντίνα Ε. Μακρή Α. Τασιούλη Ε. Ζητούνη Δ.

Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Κεφαλάκη Φ. Στεφάνου Γ. Πουλιανίτη Ε. Στανούλη Α. Ζαρογιάννη Ε. Τσιλιώνη Ε. Κόκκαλη Σ. Σκέμπη Β. Παλαύρα Κ. Χατζή Δ.