Κύπελλο/Καλύβια-Μετέωρα 1-3 (φωτό)

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο των Μεγάλων Καλυβίων εκεί όπου η τοπική ομάδα αναμετρήθηκε για τον θεσμό του κυπέλλου, απέναντι στην δυνατή ομάδα του Α Σ Μετέωρα, οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη, περνώντας έτσι στην επόμενη φάση του θεσμού.  Στο πρώτο ημίχρονο δεν οι δύο ομάδες έτρεξαν προσπάθησαν να φτάσουν μπροστά από την εστία των αντιπάλων, αλλά οι καλά οργανωμένες άμυνες δεν άφηνα πολλά περιθώρια ελιγμών.

Στο 7΄ οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία με φάουλ του Παπαευθυμίου να φεύγει άουτ. Στο 42΄τα Μετέωρα άνοιξαν το σκορ, ο Παπαγεωργόπουλος έβγαλε την σέντρα και ο Φορτούνης με κεφαλιά το 0-1.

Στο 55΄ ο Πολυζόπουλος με σέντρα από τα πλάγια βρήκε τον Τσιαούση και ο τελευταίος με κεφαλιά το 0-2. Στο 78΄ ο Λίτσιος από κοντά το 0-3 και στο 84΄ τα Καλύβια μείωσαν σε 1-3 με σουτ του Αβραμόπουλου.

Καλύβια: Γιαννούλας, Καραλής, Μαγουλιώτης, Κάβρας, Βαρμπομπίτης, Μακρής, Παπαευθυμίου,Τσιώλης,Αβραμόπουλος,Καρανίκας,Οικονόμου.

Μετέωρα: Λαφαζάνης, Μόκας, Σαμούτης, Τσιαντούλας, Λίτσιος, Αυγέρος, Γκόβαρης, Παπαγεωργόπουλος, Παπαναστασίου,Φορτούνης,Νταλούκας.