ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ/ Τέσσερα μετάλλια στο Πανελλήνιο τα «δελφίνια» της ΑΕΤ

Όταν η γνώση συναντά τη θέληση και η δύναμη το πάθος, τότε τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από αυτή τη σύνθεση θα έχουν μόνο θετικό πρόσημο.

 

Η κολυμβητική ομάδα της Α.Ε.Τ. τα τελευταία χρόνια έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της τόσο στη Θεσσαλία, όπου ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός, όσο και στους αγώνες της  Β.Ελλάδος, όπου τα τελευταία 5 χρόνια οι αθλητές – τριες καταφέρνουν να είναι πάντα στο βάθρο.

Μετά τα 5 μετάλλια (3 ΧΡΥΣΑ- 1 ΑΡΓΥΡΟ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ) που κατακτήσανε το Φεβρουάριο στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος, οι αθλητές- τριες  της ομάδος, έφτασε η ώρα να δηλώσουν βροντερό παρόν και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς.

2

Έτσι λοιπόν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο  της Αθήνας διεξήχθη  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α-Β και Παγκορασίδων Α-Β , Κορασίδων – Νεανίδων και Παίδων – Εφήβων με 1566 συμμετοχές από όλη την επικράτεια.

Η ομάδα της Α.Ε.Τ. αποτελούμενη από τους Δρόσο Νίκο, Γεροβάϊου Ελένη, Κυριάκου Στεφανία και Κανάτα Ιφιγένεια ξεκίνησαν  τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Τρίτη 22 Ιουλίου και ως την Πέμπτη 24 Ιουλίου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στο τέλος αποζημιώθηκαν από τα αποτελέσματα.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος υπήρξε ο αθλητής της Α.Ε.Τ. Δρόσος Νίκος ο οποίος κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια και στα τρία ατομικά αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε κάνοντας χρόνους πολύ κοντά στα όρια των Πανελλήνιων Ρεκόρ. Ο αθλητής του Γιώργου Καραΐσκου έδειξε με την πρώτη του συμμετοχή σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες, ότι το μέλλον του ανήκει, εφόσον συνεχιστεί από τη μια η εύρυθμη λειτουργία της πισίνας και από την άλλη η σκληρή δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά για να αποδώσει καρπούς στο Πρωτάθλημα.

Η Ελένη Γεροβάϊου πέτυχε μία σπουδαία διάκριση συμμετέχοντας στον τελικό του αγωνίσματος 50m Ελεύθερο και κατέκτησε την 5η θέση, ενώ στάθηκε άτυχη στον προκριματικό των 100m Υπτίου όπου κατέλαβε την 9η θέση μένοντας εκτός τελικού για λίγα εκατοστά.

3

Οι αθλήτριες Κανάτα Ιφιγένεια και Κυριάκου Στεφανία έκαναν εξαιρετικές κούρσες με χρόνους κοντά στα ατομικά τους ρεκόρ, πιστοποιώντας την πολύ καλή τους αγωνιστική κατάσταση.

Τέλος την Παρασκευή 25 Ιουλίου ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι κορασίδες και οι παίδες όπου συμμετείχε η μεγαλύτερη αθλήτρια της ομάδας μας η Σπανού Βένια. Η αθλήτρια του Γιώργου Καραΐσκου συμμετείχε φέτος με τα χρώματα του Γλαύκου Περιστερίου με στόχο τη σκυτάλη των 4Χ100m  Ελεύθερο κορασίδων. Ύστερα από μία εκπληκτική κούρσα που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής με τη Βένια να πέφτει τρίτη κατά σειρά και κάνοντας χρόνο 1:01.60 κατάφεραν να κατακτήσουν τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο καθώς και το μπόνους της δεύτερης θέσης για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του σχολείου.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές, στους προπονητές και τους γονείς της Α.Ε.Τ. για την υπέροχη χρονιά που χάρισαν σε όλους μας.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου καθώς και τους υπαλλήλους για την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους, πως συνεχίζονται οι εγγραφές για τους λιλιπούτιους φίλους μας, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με την κολύμβηση, μία από τις πιο ευχάριστες φυσικές δραστηριότητες για κάθε παιδί, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της Α.Ε.Τ. και φυσικά μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει άφθονο παιχνίδι, ανυπαρξία πίεσης και κυρίως αγάπη για το παιδί.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : Βάνα Κλωτσοτήρα-Καΐκη 6937405710 και Γιώργος Καραΐσκος 6977247046

 

 

Με τιμή το Δ.Σ.