Κοπή πίτας και βραβεύσεις στην κολυμβητική ΑΕΤ

Wedding Photography www.floulis.gr | Floulis Photography

Συνεχίζοντας την παράδοση, το κολυμβητικό τμήμα της Α.Ε.Τ., να κόβει την πίτα στο χώρο του Δημοτικό Κολυμβητήριο της Μπάρας χάρισε και φέτος στιγμές χαράς για τους μικρούς αθλητές αλλά και αρκετή συγκίνηση και περηφάνια για τους γονείς και συνοδούς όλων των παιδιών.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου σε μια σεμνή τελετή η πίτα τοποθετήθηκε στο μέσο της πισίνας και οι αθλητές-τριες γεννημένοι το 2003 την ανέσυραν κάτω από το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων που κατέκλισαν   το κολυμβητήριο.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος της πόλης κ. Παπαστεργίου έκοψε την πίτα μαζί με τους προπονητές της ομάδος κάνοντας μία σύντομη αναφορά για τις επερχόμενες βελτιωτικές αλλαγές που θα γίνουν σ’ όλο το Δημοτικό Κέντρο Μπάρας.

Η ομάδα της Α.Ε.Τ. τιμώντας τους αθλητές και τις αθλήτριες, οι οποίοι εκπροσώπησαν την ομάδα αλλά και την πόλη μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, προχώρησε στη βράβευση 15 συνολικά αθλητών-τριών οι οποίοι διακρίθηκαν κατακτώντας μετάλλια και μπαίνοντας στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος κ. Παπαστεργίου Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωτούλας Ιωάννης και η Αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κα Λεβέντη Έφη, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Αντιδήμαρχος κ. Κυρίτσης Χρυσόστομος.

Κατόπιν τη σκυτάλη πήραν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου οι οποίοι κολύμπησαν κάνοντας μία επίδειξη των τεχνικών τους ικανοτήτων κερδίζοντας από ένα αναμνηστικό μετάλλιο, ένα κομμάτι βασιλόπιτα αλλά και το πιο ζεστό χειροκρότημα όλων.

Με τον τρόπο αυτό έκλεισε το απόγευμα του Σαββάτου η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στα νιάτα της ομάδας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα «ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ» του κ. Βασιλείου Χατζή για τα μπουρνούζια που έκανε δωρεά στους αθλητές αλλά και το ασφαλιστικό πρακτορείο «Promist Α.Ε.» του κ. Γιάννη Κανάτα για τα κύπελλα των βραβεύσεων.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους, πως έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τους λιλιπούτιους φίλους μας, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με την κολύμβηση, μία από τις πιο ευχάριστες φυσικές δραστηριότητες για κάθε παιδί, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της ΑΕΤ και φυσικά μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει άφθονο παιχνίδι, ανυπαρξία πίεσης και κυρίως αγάπη για το παιδί.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : Βάνα Κλωτσοτήρα-Καΐκη 6937405710 και Γιώργος Καραΐσκος 6977247046

 

Οι βραβευθέντες αθλητές:

 

ΔΡΟΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΪΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΣΠΑΝΟΥ ΒΕΝΙΑ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

ΓΕΡΟΒΑΪΟΥ ΕΛΕΝΑ

ΚΑΝΑΤΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΚΟΥΤΣΑΓΙΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ

ΠΕΤΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΛΙΑΚΟΥ ΚΛΕΙΩ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΣΠΑΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ

ΑΚΡΙΒΟΥ ΧΡΥΣΗΛΙΑ

ΚΑΪΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ