Κοπή πίτας «Σακαφλιάδων»-Η φλόγα παραμένει αναμμένη

Την εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποίησε η λέσχη φίλων Α Ο Τρίκαλα «Σακαφλιάδες» το βράδυ του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2020.

 

Τιμώμενο πρόσωπο για την φετινή χρονιά, ο Περικλής Σπυράκος, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Α Ο Τρίκαλα σε Α και Β Εθνική τις περιόδους 1999-2000 και 2000-2001. Είχε συνολικά 48 συμμετοχές και 4 γκολ με τον Α Ο Τρίκαλα σε πρωταθλήματα και κύπελλο, αλλά πρόκειται για έναν πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας που έχει μεγάλη συμπάθεια στον σύλλογο του ΑΟΤ. Ο Περικλής Σπυράκος με ιδιαίτερη συγκίνηση παρέλαβε το βραβείο του , φορώντας μάλιστα και μπλουζάκι των Σακαφλιάδων, ευχαρίστησε τα παιδιά για την τιμή που του έκαναν, ευχήθηκε άνοδο για την ομάδα και προέτρεψε όλους τους Τρικαλινούς να στηρίζουν την ομάδα της πόλης τους, λέγοντας ότι ο Α Ο Τρίκαλα είναι ένα μεγάλο μέγεθος στην ποδοσφαιρική επαρχιακή Ελλάδα.

Πάρα πολύς κόσμος στο «κυανέρυθρο πάρτι» , με εντυπωσιακό σκηνικό από άναμμα δεκάδων πυρσών και συνθήματα τα οποία ακούγονταν σε όλο  το κέντρο της πόλης των Τρικάλων , ευχόμενοι όλοι  την άνοδο της ομάδας στην παραπάνω κατηγορία.

Από την ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα, βρέθηκαν στην γιορτή των οργανωμένων του ΑΟΤ, οι Κατσαντώνης, Λώττας, Νιάρος, Σταματής.

Ήταν επίσης αθλητές και παράγοντες της ομάδας μπάσκετ, εκπρόσωποι της διοίκησης του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, αθλήτριες και εκπρόσωποι της γυναικείας ομάδας, αλλά και εκπρόσωποι των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΤ.

Η νύχτα έγινε μέρα, τα παιδιά των «Σακαφλιάδων» συνεχίζουν να στηρίζουν και να υποστηρίζουν την ομάδα της πόλης τους, την πρώτη ομάδα του Νομού τους  και είναι αυτοί που κρατάνε αναμμένη την φλόγα του συλλόγου από το 2004 οπότε και ιδρύθηκαν συμμετέχοντας στο οπαδικό κίνημα. Με την φωνή τους, αρκετές φορές όταν χρειάστηκε και με τις παρεμβάσεις τους αλλά και τις κινήσεις και πρωτοβουλίες τους , με την παρουσία τους εκεί όπου παίζει η ομάδα , δείχνουν την  αγάπη τους για τον ΑΟΤ . Συνεχίζουν δυναμικά και απ΄ότι διαπιστώνεται συμμετέχουν όλο και περισσότερα νέα παιδιά της πόλης τα οποία συσπειρώνονται για την υποστήριξη του  Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ .